[yikes-mailchimp form=”1″ submit=”Tilmeld dig VIP-maillisten”]

Bliv VIP og få adgang til dette års Black Friday-tilbud før alle andre

Årets helt store tilbudsdag er lige om hjørnet – det er selvfølgelig Black Friday, vi snakker om. Berømt for sine ustyrlige tilbud og rabatter. Berygtet for sin uoverskuelighed og evne til at få det absolut værste frem hos tilbudsjægerne.

Vi har alle set videoer af menneskemængder, som vælter ind i butikkerne og falder over hinanden i deres iver for at få fat i det rigtige fjernsyn, den rigtige støvsuger eller hvad det nu kan være!

For de fleste af os er bare tanken om Black Fridays købefrenzy nok til at give sved på panden og med god grund! Sidste år handlede danskerne for 2,1 mia. kr. og slog rekorden fra 2016 med flere længder og der er intet, som tyder på, at det vil ændre sig i år.

Men heldigvis for dem af os, som har svært ved at overskue ræset, så er Black Friday også rykket ind hos webshopsne og Powerbanken.dk er ingen undtagelse. Det betyder, at man i ro og mag kan placere sig langt væk fra barbariet, slippe for lange køer og stadig shoppe sine favoritter til rabat.

Det kan du spare hos powerbanken.dk

Hos Powerbanken.dk vil der være op til 70% besparelse at på udvalgte produkter, så det er helt oplagt at bruge Black Friday til at få styr på julegaveindkøbene i god tid – og så til en ekstra god pris!

Er du tilmeldt vores VIP-maillistesørger vi også for at minde dig om, hvornår tilbuddene starter, så du er sikker på ikke at glemme powerbanken midt i tilbudsbombardementet. Men VIP-fordelene stopper ikke der, du vil også få:

  • besked om udsalgets start før alle andre
  • adgang til særlige VIP-tilbud
  • adgang før alle andre til produkter i begrænset mængde

Du kan tilmelde dig med det samme og sørge for, at du er klar til fredag den 23. november, hvor det hele går løs. Måske starter vi lidt før alle andre 😉

Nemt og bekvemt

Ud over overskueligheden ved at handle på nettet fremfor i butikkerne, så er der er andre fordele ved det også. I løbet af Black Friday vil der typisk blive sat nye tilbudsvare frem i butikken efterhånden som der bliver ryddet ud i lageret – det samme er tilfældet i webshoppen. Der er dog lige den store forskel, at du på nettet har muligheden for at checke nye tilbud ud hele dagen og slå til hver gang, der kommer et godt nyt tilbud.

Du slipper endda også for at skulle slæbe på tunge poser – for alle varerne fra Powerbanken.dk leveres direkte til din dør i løbet af blot 1-2 dage og hvis du alligevel skulle ende med at fortryde et køb, så har du selvfølgelig 14 dages fuld returret.

Hold øje med vores stærke Black Friday tilbud på webshoppen eller tilmeld dig VIP-maillisten øverst på siden og få dem leveret direkte i din inbox.

Du kan også læse vores gode råd til at finde de bedste tilbud på Black Friday her.

Menu