3 gode grunde til at have en powerbank

Vi har den med os med alle vegne og den er i dag en fuldstændig uundværlig del af vores hverdag. Mobiltelefonen selvfølgelig. I 2008 havde hver dansker 1,1 mobiltelefoner i gennemsnit. I dag nærmere vi os hele 2 mobiltelefoner pr. dansker. Vi er blevet afhængige af strøm som aldrig før, og netop derfor er powerbanken en opfindelse, som flere og flere tager til sig. Vi giver dig her 3 gode grunde til, hvorfor du netop skal have en powerbank med, som en del af tasken, når du er på farten.

1. Du bruger din smartphone hver evig eneste dag

Den helt åbenlyse årsag til, at powerbanks eksisterer, er selvfølgelig vores enorme forbrug af vores mobiltelefon. Mobiltelefonen er blevet den vigtigste del af vores livsstil og det er dødsens nødvendigt, at den ikke løber tør for strøm.

Lige fra at fange den nyeste pokémon til at læse den vigtige mail fra chefen. Lige fra vi vågner op og til at vi igen smider hovedet på hovedpuden. Uanset alder og formål, er det i dag nærmest utænkeligt, at vores smartphone skal kunne risikere at løbe tør for strøm. Kan du sige dig fri for aldrig at have lånt en oplader af din omgangskreds?

Det er dér – midtvejs igennem dagen, at vi opdager, at vores smartphone er ved at løbe tør for strøm og at vi enten har glemt vores oplader derhjemme eller simpelthen bare ikke har adgang til en stikkontakt. Det er dér – midtvejs igennem dagen, at vi netop står og har brug for powerbanken.

Og det kan jo være for alverdens årsager, at vi netop står der og mangler strømmen på vores mobiltelefon. Som forældre vil du vel ikke opleve panikken i dit barn, der ikke kan fange Charizard i Pokémon, fordi din datters eller søns mobiltelefon løber tør for strøm. Og som kone eller kæreste, vil du vel heller ikke opleve din mand eller fyr stædigt fare vild på ferien, fordi jeres telefon – og dermed GPS’en – er gået død.

Sagt med andre ord – powerbanken kan redde din hverdag:

 • Du skal ikke være bange for at gå glip af vigtige ting
 • Du slipper for at holde igen med dit forbrug af mobiltelefonen
 • Du er uafhængig af stikkontakter

2. Powerbanks bliver billigere og bedre

At købe en powerbank var engang en mindre investering, men det er ikke tilfældet længere. For hver dag der går, bliver powerbanks både billigere og teknologien bliver bedre.

Se bare vores GP Diem 2500 mAh powerbank, der kan købes til sølle 69 DKK. Den lille robuste powerbank lagrer på trods af sin lille størrelse hele 2.500 mAh, hvilket svarer til 1 hel opladning af din smartphone.

Din overvejelse om, at du skal købe en powerbank eller ej nærmere sig i dag altså de samme overvejelser du gør dig, når du står i supermarkedet og køber dagligvarer.

Bevares, du kan selvfølgelig også gå efter den helt store investering med den nyeste teknologi. Med vores LIFEPOWR A3 27.000 mAh får du maksimal kraft og værdi for pengene. Med denne mobbedreng får du mulighed for at oplade både din computer, din telefon og dit kamera på én og samme tid. Du kan sågar bruge den til dit minikøleskab, når du sidder på festivallen og skal bruge kolde drikkevarer. Med en 60W USB-C oplader får opladt din elektronik på kun 2 timer.

3. Powerbanks er ikke længere kun til din mobiltelefon

De fleste af os har ikke længere kun vores smartphone med i lommen, når vi er på farten. Nej, vi render også ofte rundt med vores laptop og tablet i tasken – eller måske ligefrem vores nyeste, fancy Apple Watch. Og ligesom vores mobiltelefon, vil vi selvfølgelig også have at disse devices skal være trådløse og bærbare.

Der er ikke noget værre, end når du sidder i forelæsningssalen eller på arbejde og stikkontakten er uden for rækkevidde. Du kan selvfølgelig flytte dig hen til den nærmeste stikkontakt – hvis der da overhovedet er en. Men det gider du jo ikke.

No worries! I dag kan du sidde på dit samme spot hele dagen lang og holde strøm på både smartphone, tablet og computer på samme det. Det er her powerbanken kommer dig til undsætning. Powerbanks er i dag nemlig så udviklet, at de flere opladningsporte og har kraft nok til at oplade flere devices på én gang.

Du kan læse meget mere om powerbanks til MacBooks og bærbare computere lige her.

Et godt eksempel på en powerbank, der har flere opladningsporte og enorm mængde kraft, er vores RAVPower Blade Series 20100 mAh powerbank. Dens vanvittige 20.100 mAh betyder, at du kan give din smartphone hele 7 opladninger. Så er der vist ingen risiko for, at du skulle løbe tør for strøm!

Masser af muligheder – din beslutning

Tiden med den lille powerbank, der kun kan oplade din mobiltelefon er ovre. Powerbanks dækker i dag stort set alle dine bærbare devices og det er blot et spørgsmål om, hvilke behov du har. Mange elektroniske apparater, du normalt altid har forventet skal til et strømstik, begynder i højere grad også at kunne tage imod strøm fra powerbanks. Hvad med eksempelvis dit minikøleskab, du kan hive med på festivalen?

Der er masser af gode grunde til at skaffe dig en Powerbank. Vi har givet dig 3 gode grunde ovenover – men helt kort får du lige endnu flere her:

 • Powerbanks holder dine bærbare devices opladet hele tiden
 • Powerbanks er transportable og nemme at have med sig
 • Powerbanks kan oplade næsten hvad som helst
 • Powerbanks kan fås meget billige
 • Powerbanks er perfekt til din rejse
 • Powerbanks fås i et utal af varianter, farver, kapacitet osv.
 • Powerbanks kan nemt deles med din omgangskreds

Når alt kommer til alt handler det naturligvis om dine behov og hvor meget du er villig til at smide efter en powerbank. Mulighederne er mange og du skal stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvor kraftigt skal batteriet være? Skal den kun kunne oplade din mobiltelefon eller skal både computer og tablet også oplades?
 • Hvor transportabel skal powerbanken være? Skal det være den lille, fancy designer powerbank, der passer i baglommen eller skal det være den tillidsfulde, robuste makker, der kan oplade din bærbare computer?
 • Hvor meget er du villig til at smide efter en powerbank?

Hos Powerbanken.dk dækker vi alle behov og giver dig alle mulighederne. Lige fra den billigste powerbank på markedet og til den bedste high-end powerbank. Vi forhandler de bedste brands og produkter, og står selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
De fem bedste gaver til ham
Næste indlæg
Opladning af mobiltelefon på kun få minutter
Menu