Anker – når kun det bedste er godt nok

Vil du have det bedste af det bedste? Til en god pris? Så har du muligvis stiftet bekendtskab med Anker. Måske helt uden af vide det. For hvis du går op i god kvalitet, og ønsker at dine produkter holder længe, så er Anker det helt rigtige brand for dig. 

Hos Powerbanken er vi vilde med Anker og alle deres produkter.  Anker er det mest populære bærebare batteripakke på Amazon – og det forstår vi godt! Hos Powerbanken er vi helt vilde med Anker og deres mange produkter. Og kender du kun lidt til Anker eller er du allerede fan, så er dette blogindlæg helt sikkert noget for dig.

Historien bag succesen

I 2011 opsagde Steven Yang sit job hos Google for at lave produkter, som han følte at verden manglede: en linje af tilbehør til rimelige priser, bedre end produkterne fra brands som blandt andet Apple. Disse produkter, som skulle bestå af batterier, kabler og opladere, skulle løse et stort gadgetproblem – at tillade strøm til elektroniske enheder hele tiden. Yang ville give brugere frihed til at bevæge sig frit med elektroniske enheder – altid opladet og klar til brug. 

Yang vision var stor, men der var et (mindre) problem; han vidste intet om at starte og køre en virksomhed, bygge forbrugerelektronik eller sælge produkter. Alligevel gik han i gang med sit projekt, og flyttede fra USA til Kina, hvor Ankers hovedkontor i dag har base. Navnet ‘Anker’ kommer af det tyske ord for skibsanker. 

Ankers popularitet er ikke til at tage fejl af. Powerbanks er utrolige populære, men de fleste brands er stort set anonyme. Undtagen Anker. Deres succes er også et bevis på, at det er muligt at imødekommet et meget specifikt forbrugsbehov og ride på bølgen, mens den fortsætter til nye markeder. Meget af Ankers salg kommer fra kabler og vægopladere, men de bevæger sig ind på ‘smart home’ og ‘auto markedet’, hvorend der er et stik og et kabel, som kan løse problemet. 

Design og teknologi på højeste plan

Ankers powerbanks har ry for at være nogle af de allerbedste på markedet. Designet og æstetikken omkring Anker er noget helt særlig, og deres powerbanks ligner ikke alle andre der er på markedet. Det gælder også for resten af deres produktkategorier, som alle er minimalistiske og emmer af luksus og kvalitet. Ankers produkter signalerer: ‘Hey, du kan ikke blive andet end tilfreds med os’. Og når man har prøvet Ankers powerbanks, så ved man hvad de snakker om. 

Her på Powerbanken er vi kæmpe fan af Anker. Ikke kun fordi de er nogle af de førende og mest anerkendende i det meste af verden, men fordi Anker fokuserer på nye teknologier, der findes på markedet. Det betyder, at de integrerer USB-C Power Delivery og Qualcomm Quick Charge i mange af deres enheder. Gennem deres PowerIQ teknologi, som de har patent på, sikrer den mest effektive opladning, og det er Anker særlig kendt for. 

Og lad os lige indskyde at, Anker har en komplet produktlinje af et bredt udvalg af produkter, der holder dine elektroniske enheder kørende, som blandt andet powerbanks, kabler og vægopladere. 

Fuld fart strøm på 

Powerbanks er ikke til at komme uden om, hvis du vil have strøm hele tiden til din smartphone eller tablet. Anker har formået at fastslå sig som et brand inden for powerbanks, man rent faktisk husker modsat mange andre anonyme producenter. PowerCore+, som deres powerbanks linje hedder, sammenfatter 3 forskellige teknologier, der hver især sikrer dig en hurtig opladning, og tilsammen garanterer dig den hurtigst mulige opladning markedet kan levere. 

Skal du have det fulde opladningskit, har Anker kabler i forskellige længder og farver under produktmærket Anker PowerLine. Flere af kablerne er utrolig stærke. Det betyder at de kan holde til flere bøjninger end standard kabler, og dermed skal du ikke udskiftet kablet igen og igen. 

Anker anvender nogle af de nyeste teknologier på markedet, og de fleste af deres produkter understøttes af Quick Charge. Det betyder at har du flere produkter fra Anker som anvender Quick Charge, arbejder disse produkter sammen. Har du eksempelvis Anker PowerPort +1 Quick Charge (vægoplader) og en PowerCore+ powerbank, bliver din powerbank hurtigere opladet på grund af Quick Charge 3.0. 

Meget mere end opladning

Anker har udover deres opladnings produkter, et flot lineup af produkter, der gør din hverdag endnu federe. 

powerbanken_nebula_logo

Er du helt vild med film og har du en stor plet fri på væggen? Så passer Ankers projektor, Nebula, perfekt i dit hjem. Denne transportable projektor kan du både bruge i private og professionelle sammenhænge. Og fordi den er transportabel, betyder det ikke, at Anker går på kompromis med kvalitet. Det gør de jo aldrig. Du får 270 grader lyd og batteriet er hurtigt at genoplade. Så slut med trælse ledninger eller for små skærme, Nebula forener god lyd og et stærkt batteri på skønneste vis.

powerbanken_soundcore_logo

Udover blærede produkter som en transportabel projektor, tilbyder Anker høretelefoner og højtalere under deres søsterbrand, SoundCore. Igen sætter Anker barren højt, og kvalitet, design og æstetik er også gennemgående for deres lydprodukter.

powerbanken_eufy_logo

Eufy er også et af Ankers fede søsterbrands. Eufy specialiserer dig i smart home udstyr, og laver alt fra robotstøvsugere og overvågning til smart LED pærer. Så vil du slippe for det kedelige arbejde, kan det være at du skal lade robotstøvsugeren gøre det sure arbejde, mens du kan fokusere på alt det sjove.

Er du også blevet helt hook på Ankers produkter? Så hop ind på Powerbanken, og udforsk vores store sortiment af Anker – lige fra powerbanks og kabler til transportable projektor og robotstøvsugere. Powerbanken blev i december 2016 den første forhandler af Ankers produkter i hele norden, og vi har aldrig fortrudt salget af Anker. Deres produkter er nogle af de bedste.,

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Setup’et til din bil
Næste indlæg
Bliv ferieklar med de helt rigtige gadgets
Menu