De bedste gaver til ham der har alt

Er der en mand i dit liv, som allerede har alt, hvad han behøver? Er det svært at finde en gave, som vil overraske og glæde ham? Så er du kommet til det rette sted! Vi har fundet nogle fantastiske gaveidéer, som vil imponere enhver mand! Uanset om du skal give en gave til din far, søn, kæreste, svigersøn eller fætter – vi har noget til enhver smag.
Læs videre for at få inspiration og finde den perfekte gave til ham der har alt!

Lippa Frameo Digital billedramme – til ham der har alt

Er han umulig at købe gave til? Har han alt hvad han skal bruge – ifølge ham selv?
Du går ikke forkert i byen med en digital billedramme. Den tilsluttes til hjemmets WiFi, og du, familie, venner og bekendte kan tilkobles til billedrammen via en unik kode. Når i er forbundet kan i overføre billeder og videoer på op til 15 sekunder på kun et øjeblik. I kan overføre til billedrammen uanset hvor i verden i befinder jer – det kræver blot internet.

Powerbanks

Det kan være han arbejder på farten og har brug for strøm til både vores computer og telefon hele dagen – uanset om han er i toget, i bussen, på ferie eller et helt tredje sted. Netop derfor er en powerbank en god gaveidé! 

Skal han kunne oplade sin bærbare computer?

Så tag et kig på disse muligheder. De er utroligt kraftige og kan derfor oplade bærbare computere. 
Bemærk vi anbefaler mindst 45W og gerne 60W for at oplade bærebare computere.
Dog kan 30W være fint, men bærbaren bør være slukket og det tager relativt lang tid om at oplade.
Se alle vores powerbanks til laptops / bærbare computer.

Er han en outdoor-type?

Så kunne en robust powerbank med solceller være lige ham – de er bygget til udendørslivet. Se vores top 3 bedst sælgende outdoor powerbanks.*26. maj, 2023
Se alle vores outdoor powerbanks.
Det kan også være han bare kan ‘nøjes’ med en solcelle oplader – uden powerbank.

Vi, som navnet måske afslører, er store indenfor powerbanks. Se vore store udvalg af alle vores powerbanks.

Giv ham noget til hjemme- eller arbejdskontoret

Opgrader hans hverdag med en funktionel og praktisk gave. En gave der for eksempel kan benyttes på hjemme- eller arbejdskontoret er en glimrende idé.
Giv ham et bedre arbejdsmiljø med bedre lys ved hjælp af en skrivebordslampe med smarte funktioner.
Du kan også opgradere hans opsætning / setup ved skrivebordet med en USB-C adapter.
Hvad med et lækkert tastatur? Så kan han skrive og taste løs hele dagen. Bemærk vi har flere tastaturer – begrænset lager.


Høretelefoner

Er han glad for musik, podcast, lyderbøger eller andet og samtidig glad for at bevæge sig eller blot fordybe sig, så er høretelefoner den perfekte gave.
Vi har et bredt udvalg og du finder blandet andet over ear, in-ear, høretelefoner med noise cancelling, og høretelefonertil løb og træning.

Noget til kroppen – sundhed og velvære

Vi ønsker ofte vore kære et godt helbred. Derfor kan gode gaver også være indenfor denne kategori – altså sundhed og velvære. Det kan fx være han kunne bruge en elektrisk tandbørste, en smart badevægt eller hvad med en massagepistol?

Trådløs oplader

En trådløs oplader er en ægte gadgetgave til ham, som elsker spændende teknologi. Den trådløse oplader er for dem, som er til luksusgadgets og gerne vil slippe for irriterende kabler. Flere og flere mobiler kan tage trådløs opladning, og han vil sikkert synes det er lækkert, når han først har prøvet det. Den perfekte gadget!
Hvis ikke en trådløs oplader er sagen, så har vi en masse typer af opladere.

At finde den perfekte gave til manden, der har alt, kan være en udfordring. Men med vores gaveidéer, kan du være sikker på at finde noget, der vil imponere og glæde ham. Fra powerbanks  til Smart Home produkter og elektroniske gadgets – der er noget for enhver smag. Så, næste gang du er i tvivl om, hvad du skal give ham i gave, så husk vores vigtigste råd: tænk på hans interesser og personlighed, og find en gave, der vil gøre ham glad og føle sig værdsat.

Om du bruger vores liste, som den erstatning for den ønskeseddel han ikke fik skrevet eller blot som inspiration, er selvfølgelig helt op til dig. Men her er nogle gaveideer, som vi er sikre på, at han vil blive helt vild med.

Husk du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Sådan sparer du penge på din elregning med EcoFlow
Næste indlæg
Gør hverdagen nemmere med et smartwatch
Menu