De fem bedste gaver til ham

Det er som om at mænd altid er lidt sværere at købe gaver til end kvinder. Om det er fordi de er dårlige til at komme med ønsker eller selv køber de ting de mangler, ved vi ikke. Men det kan være svært. Derfor har vi samlet fem af vores fedeste produkter, som alle er gode bud på en god julegave til din mand, far, bror, kæreste eller ven.

Powerbank

Mange af os arbejder på farten og har brug for strøm til både vores computer og telefon hele dagen – uanset om vi er i toget, i bussen eller et helt tredje sted. Netop derfor er en powerbank en god gaveidé!

Der findes efterhånden tusindvis af powerbanks på markedet, som er forskellige ikke bare i design, men også i størrelse og kraft. Nogle powerbanks indeholder kun strøm nok til en enkelt telefonopladning, og andre har kraft nok til at kunne oplade en computer.

Denne powerbank fra RAVPower er super kraftfuld og kan faktisk oplade en USB-C laptop fra bunden eller en standard smartphone helt op til 9 gange! Et godt bud på den perfekte powerbank.

Klik her og se vores RAVPower powerbank

Solcelleoplader

Er manden en udendørstype, så er en solcelleoplader måske lige de, han går og mangler. Med en solcelleoplader er du ikke begrænset og kan nemt oplade dine devices, uanset om du er på vandretur eller på toppen af et bjerg.

Denne solcelleoplader fra RAVPower består af fire kraftfulde solcellepaneler med høj konverteringseffekt. Panelerne fastgøres nemt med karabinhager på vandrerygsækken, så man kan oplade på farten også!

Klik her og se vores RAVPower solcellepanel

Cykellygter

Det er vigtigt at have gode cykellygter, så man kan se i mørket og endnu vigtigere selv blive set. Lygterne her kan skifte mellem at blinke og lyse konstant alt efter, hvad hans behov er, og fastgøres nemt med fleksible silikonebånd på cyklens stel, på tasken eller cykelhjelmen.

Designet på disse lygter gør, at lyset kan ses fra flere sider og ikke kun lige fra, hvilket øger hans sikkerhed markant. Perfekt til ham, der cykler overalt.

Klik her og se vores lækre cykellygter

Høretelefoner

Er han glad for musik og samtidig glad for at bevæge sig, så er disse høretelefoner den perfekte gave. Disse in-ears fra TaoTronics er både trådløse, vandtætte, sidder godt fast, så han kan bevæge sig helt frit og på en fuld opladning kan høretelefonerne holde strøm i hele 8 timer.

Som en ekstra lille smart ting kan Siri eller Google Home Assistant aktiveres via høretelefonerne, så han kan foretage opkald, sende Sms’er eller skifte sang, uden at skulle have telefonen frem.

Klik her og se vores TaoTronics høretelefoner

Trådløs oplader

En trådløs oplader er en ægte gadgetgave til ham, som elsker spændende teknologi. Den trådløse oplader er for dem, som er til luksusgadgets og gerne vil slippe for irriterende kabler. Denne oplader fra Anker er kompatibel med mange af de nye smartphones og kommer i et design, som hun sikkert også vil synes er lækkert. Den perfekte gadget!

Klik her og se Anker trådløse oplader

Om du bruger vores liste, som den erstatning for den ønskeseddel han ikke fik skrevet eller blot som inspiration, er selvfølgelig helt op til dig. Men her er i hvert fald fem gaveideer, som vi er sikre på, at han vil blive helt vild med.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
De fire bedste julegaver til hende
Næste indlæg
3 gode grunde til at have en powerbank
Menu