Det præsenterede Anker til deres event d. 25. oktober 2018

Få en kort opsummering fra Ankers onboard event d. 25. oktober 2018. Eventet fandt sted i Manhatten, USA, og var Ankers første onboard event nogensinde. Udover at præsentere nye produkter, så bruger Anker også tiden på at fortælle om, hvordan Anker er startet og hvordan de er nået til, hvor de er i dag.

Velkommen

Eventet var sat op efter det klassiske nyere keynote format som vi efterhånden kender fra Apple og de andre store producenter. Et event hvor nye produkter bliver præsenteret på en scene af forskellige speakers, der er ansvarlige for de enkelte områder. Første speaker på scenen var Managing Director for det japanske marked, der bød velkommen til de mange fremmødte jounalister og fans og samtidig fortalte om, hvordan eventet livestreames ud til de mange tusinde fans, der følger med gennem Facebook. Efter en kort fortælling om, hvordan Japan er det største marked for Anker, udover USA, så byder han stifter og CEO af Anker Innovation, Steven Yang, på scenen.

Ankers historie

Steven Yang giver en længere fortælling om, hvordan Anker blev stiftet tilbage i 2011 af ham selv og en gruppe kollegaer fra Google. I Google arbejdede Steven som software ingeniør og stod en dag i et dilemma, hvor han skulle købe en ny oplader til sin computer. Han havde valget mellem at købe en oplader igennem computerproducenten og dermed betale en høj pris, eller han kunne vælge en oplader fra en tredjepart, men hvor produktet ikke havde fået den bedste anmeldelse fra brugerne. Et dilemma han var overbevist om, at mange andre også stod med. Med et smil på læben påpeger han, at det ikke var den dybe tallerken han opfandt for at stifte Anker.

Ideen

I 2011 flytter Steven fra Californien til Kina for at starte Anker med flere af sine tidligere kollegaer. Her går det stærkt med at få udviklet nogle billige opladere, der er konkurrencedygtige på prisen. De præsterer at få solgt over 500.000 opladere, direkte til kunderne i USA, alene på det første år, og får anmeldelser, der er helt i top og langt over de gennemsnitlige anmeldelser. Steven og hans kollegaer får hurtigt etableret en større R&D afdeling, der skal udvikle nye produkter og teknologier.

Power IQ

I 2013 lancerer de deres pantenterede opladningsteknologi, der skal tillade hurtig opladning af et bredt sortiment af produkter. Teknologien kalder de for Power IQ. Kort fortalt så tillader teknologien, at man kan bruge den samme oplader til både Samsung, iPhone, HTC osv., og opleve den hurtige opladning. Tidligere har man været nødsaget til at benytte producentens oplader, der fulgte med til mobilen for at kunne oplade produktet hurtigt.

USB-C Power Delivery og miljøet

Steven Yang fortæller til sidst om, hvordan Anker tilslutter sig den nye USB-C Power Delivery teknologi som mange af de større producenter ligeledes har tilsluttet sig. Det gælder fx. Apple, Samsung, Google og Microsoft. Sammen vil de arbejde mod et bedre miljø ved at reducere antallet af opladere, der hvert år sælges med nye enheder. Tanken er, at man i fremtiden blot skal bruge én enkelt USB-C PD oplader til alle sine enheder. Det skulle gerne reducere affaldet af opladere med 300.000 tons om året.

Anker Innovation – den innovative tankegang

På kun 7 år har Anker vokset sig fra at være et mindre kinesisk brand til nu at være et kæmpe globalt brand, der dominerer alle områder inden for mobil opladning. CMO Terrence Wang fortæller, hvordan Anker Innovation hele tiden forsøger at være først med nye teknologier, nye produkter og generelt gøre alt bedre og billigere end konkurrenterne. Dette gør de gennem en tæt dialog med deres fans og kunder. Blandt andet fik Amazon i 2017 over 300.000 anmeldelser online på deres produkter og kunne derigennem få en værdifuld feedback direkte fra forbrugeren. En feedback, der har været med til at forbedre eksisterende produkter samt udvikling af nye produkter og kategorier.

Søsterbrands

For at holde trit med udviklingen, så forsøger Anker Innovation at holde fast i iværksætterånden i virksomheden ved at have en innovativ tilgang til arbejdsgangen. De ansætter ofte dygtige folk fra konkurrenterne og sætter dem ud i mindre teams, hvor de får lov at lave research, udvikle og generelt komme op med nye produkter, der kan hjælpe forbrugerne. Disse mindre teams har medført, at Anker har bevæget sig fra at producere opladningsprodukter og nu også er på markedet for smart home, overvågning, projektorer, højttalere og biltilbehør. Anker Innovation består i dag derfor af Anker (opladning), Eufy (smart home), ROAV (bil), Nebula (projektorer) og SoundCore (højttalere).

Nye produkter lanceres

Efter en lang gennemgang af virksomheden Anker Innovation bliver det endelig tid til at kigge nærmere på de nye produkter vi får at se på markedet i løbet af de kommende måneder.

Anker PowerPort Atom PD

I forlængelse af Ankers satsning på USB-C PD området, så blev der præsenteret 3 nye vægopladere. Opladerne er blevet udstyret med den absolut nyeste teknologi til rådighed kaldet GaN, hvilket muliggør at opladerne kan laves mindre og kraftigere, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

SoundCore Model Zero+

Lead Designer for SoundCore, Hyonwoo Yoon, indtager scenen og præsenterer deres nyeste bluetooth højttaler kaldet SoundCore Model Zero+. SoundCore Model Zero+ kommer med bluetooth og Wifi, Google Assistent og teknologierne Dolby Audio og Scanspeak. Højttaleren kan klare 10 timers afspilning inden den skal oplades.

Nebula Capsule ll

Til at præsentere den nye Nebula Capsule ll, kommer Ching Wang på scenen. Hun fortæller om måden som Anker Innovation markedsfører Nebula Capsule ll på. Nemlig gennem crowdfunding hjemmesiden Kickstarter.com. Nebula Capsule ll kampagnen starter i dag og hvis man er en af de hurtige, så kan man få en af de første modeller til en nedsat pris.

Nebula Capsule ll kommer med Android TV 9.0, USB-C PD opladning, Google Assistent og batteritid nok til 3 timers video eller 30 timers musik.

Eufy Security

Den sidste ting, der blev præsenteret til eventet er det sidste nye inden for Eufy Smart Home kategorien. Nemlig et sikkerhedssystem, der er døbt Eufy Security. Max Thayer fra Eufy’s produktteam fortæller, hvordan systemet, ligesom med Nebula Capsule, blev lanceret og markedsført gennem Kickstarter. Eufy Security slog alle rekorder og blev det mest støttede projekt inden for Smart Home på Kickstarter, hvilket fortæller en del om populariteten for dette system. Max fortæller, hvordan de med dette system vil komme de 4 kerneproblemer til livs inden for sikkerhedssystemer: besværlig installation, dårlig billedkvalitet, falsk alarm og høje opstartsomkostninger med løbende abonnementer. Her får du et oprids af funktioner og fordele med Eufy Security:

  • Batterierne i kameraerne holder i op til ét år inden de skal genoplades
  • Fremragende billedekvalitet
  • Eufy Home Station har sit eget backup system i form af et batteri og trådløst netværk, så det vil fortsætte med at filme, hvis strømmen går
  • AI ansigtsgenkendelse, hvor du kan træne dit system til at lære dine venner, familie og husdyr at kende og dermed undgå falske alarmer
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Se optagelserne gratis på din telefon

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Huawei Mate 20 Pro lanceringsdato, pris og specifikationer
Næste indlæg
Harry Potter: Wizards Unite – hvornår kommer det?
Menu