find_det_rigtige_cover_til_din_iphone_12

Find det rigtige cover til din iPhone 12

Mobilen er vores bedste følgesvend. Den er vores kontakt til omverden, vores musikalske geni på løbeturen, vores kameramand til det perfekte profilbillede. Vi kunne blive ved. Men mobilen er ikke til at komme udenom. 

Hos Powerbanken gør vi alt, hvad vi kan for at vores gode følgesvend har det godt. Det betyder, at den skal have et godt cover, som kan modstå fald, ridser og skrammer. Men et cover er også et udtryk for ens personlige stil. Nogen ønsker at simpelt og diskret udtryk, andre ønsker et pragende cover og andre ønsker at udvise et klimarigtig udtryk.

I dette blogindlæg samler vi et udpluk af vores cover-udvalg, der tæller forskellige størrelser, en flot farvepalette og bredt udvalg af materialevalg og ikke mindst stor varitet i pris. Der er et cover til enhver.

Vi har et stort udvalg af covers til din iPhone 12. Hvad end du har en iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Max og iPhone 12 Mini.

Sådan finder du ud af, hvilken iPhone du har

Forskellen på de forskellige iPhone 12 modeller, kan nogle gange være svært at skelne ad. Kan du ikke lige huske, om din iPhone 12 er Mini, 12/Pro eller Pro Max? Til hverdag er det måske lige meget, om du siger at du har den ene eller anden model, men når du skal købe et cover til din iPhone, bør du være 100%, så du ikke kommer til at bestille en forkert størrelse.

Tidligere kunne man identicere sin iPhone på “A” modelnummeret på bagsiden af telefonen, det var en nem og hurtig måde. Men Apple udskriver ikke længere A-numre på deres nyeste modeller. Så sidder du med en iPhone som ikke har et A-nummer på bagsiden, så findes der heldigvis en nem måde, at finde ud af modellen alligevel.

Find din iPhone model i instillinger

  • Gå ind i Indstillinger
  • Gå til Generel > Om
  • I den øverst del kan du se modelnavnet efter iPhone

Find dit iPhones M-nummer

Du kan også se modelnummeret nedenfor modelnavn på nyere iPhones. Som standard viser indstillinger M-nummeret (har du en erstatningsmodel, starter det sandsynligvis med N). Du kan trykke på M-nummeret og identificere denne vej, hvilken iPhone-model du har.

M-nummeret/N-nummeret er praktisk at kende til, da det giver en mere præcis identifikation end A-nummeret eller selve modelnavnet. Det forklarer nemlig lagringskapacitet og jævn farve.

Smalle iPhone cover

pipetto_iphone_12_cover

Dit cover til din iPhone kommer i et utal af materialer, farver og har diverse funktioner. Powerbanken har et bredt udvalg af slanke cover (også kendt som thin covers), der både beskytter din iPhone uden at putte det flotte design helt væk.

Det miljøvenlige cover

Er det vigtigt for dig, at dit cover er miljøvenligt og også udstråler det? Så har vi det perfekte cover. Det hedder GreyLime og er dansk. GreyLime. De flotte softcovers er behagelige i hånden, beskytter og pynter din iPhone på samme tid.

Vil du gerne gøre noget ekstra for miljøet? GreyLime planter et træ, hver gang du køber et produkt. Det gør de gennem koncepten Plant-a-Tree. Udover dette grønne tiltag, er deres covers fremstillet med frø og plantefibre. Der bliver ikke brugt plastik og er dermed 100% bionedbrydeligt. Perfekt til den grønne samvittighed, der også vil passe på mobilen.

Det behagelige TPU cover

Flere producenter laver covers i materialet “Thermoplastic polyuretane”, også kendt som TPU. Dette materiale dækker over en plastikblanding, der giver en fantastisk elasticitet. Den glatte overflade og modstandsdygtigheden overfor slag, fald, fedt og olie, gør det til en af de mest populære cover typer. TPU tillader også en grad af transparens, hvilket gør sig særlig populær hos købere, der gerne vil kunne se iPhonens flotte form, men samtidig ønsker at passe på den. Hos Powerbanken har vi forskellige covers, der er produceret i TPU.

Et af markedets slankeste covers

De flotte innovative covers fra Nudient er til dig, der hader tunge og klodsede covers. Nudient er blandt de slankeste på markedet. Det ultratynde design smyger sig let og sømløst om din iPhone. Du ænser næsten ikke, at du har et cover på. Men selvom coveret er ultratyndt, er din iPhone stadig godt beskyttet mod slid, stød og ridser.

Det gode ved TPU er netop, at du kan få et lækkert gennemsigtigt cover. På den måde giver du fuld display til din flotte iPhone. Med covers fra KEY får du et flot designet og teset cover, der er 100% gennemsigtigt. Det bløde plastik (soft TPU) er behageligt i hånden og beskytter stadig din mobil mod ridser og skrammer. Har du en iPhone i en lys farve, er et gennemsigtigt cover perfekt til at lade designet komme til sin fulde ret.

Det populære cover

ideal_of_sweden_iphone_12_cover

Er du på sociale medier, har du helt sikkert stødt på iDeal of Sweden. Et brand i særklasse, der emmer af luksus og kvalitet. Men det koster ikke kassen for et mobilcover. Så vil du også være med på trenden, der aldrig går af mode, så er det helt sikkert et smuk marmor cover, du skal have. iDeal of Sweden har formået at producere covers i gode, stærke materialer og fleksibelt plastik. Mikrofiberforring forhindrer ridser. Det tidløse, men personlige design skiller sig ud i mængden uden at være for iøjenfaldende.

Cover der kan flippe

Britiske Pipetto er et af de førende brands, når vi snakker om esklusivitet, funktionalitet og design af iPhones og iPads. Deres smarte cover giver dig 2-i-1 forskellige positioner. Bagsiden kan justeres og foldes ud, så du kan lægge din iPhone på diverse overflader. Coveret er designet med et utrolgt stødabsorberende TPU ydrekant, det giver maksimal sikkerhed mod ridser, skrammer og stød. Derudover er coveret bakteriefrit. Det er nemlig lavet på 100% Certificeret Anti-mikrobiel/Anti-bakteriel materialer.

Pipetto har også covers i lækkert læder materiale, der indrammer din iPhone i et flot design. Coverene er slanke og ligger godt i din hånd.

Dobbelt beskyttende iPhone covers

dbramante1928_iphone_12_cover

Ønsker du et cover, der kan passe ekstra godt på din mobil samt fungere som kortholder? Et cover med omslag er en god idé, hvis du gerne vil pakke din telefon lidt væk. Med et af vores omslag-cover får du ikke blot et praktisk, beskyttende cover, men et cover der også er flot at se på i god kvalitet.

2-i-1 Omslagscover

dbramante1928 er et klassisk brand, der består af smukke håndlavede covers. Disse luksuscovers er ikke kun lækre at have i hænderne, men fungerer som 2-i-1 cover, der kan holde dine vigtigste kort. En magnet søger for at holde coveret lukket, så din iPhone ikke får ridser. Flere af dbramante1928s covers er produceret i full-grain læder, hvilket udvikler sig med tiden og dermed også kun bliver flottere med tiden. Et perfekt klassisk cover der aldrig går af mode.

Klassisk kortholder cover

KEY Unstad beskytter din iPhone mod ridser og skrammer. Det inderste af coveret kan tages af og adskilles fra selve coveret. Der er plads til dine kort, så de altid er let tilgængelige da lommerne sidder på ydersiden. KEY Unstad har en magnet der holder coveret lukket og materiale er imiteret læder.

Find dit nye cover til din iPhone 12

GreyLime-iPhone-12-Mini-Biodegdrable-Cover-Gruppe

Fandt du ikke et i dette blogindlæg, som faldt i din smag eller dækkede dine kritererier? Så fortvivl ikke. Vi har mange flere. Gå på opdagelse i vores mange forskellige covers til iPhone 12 Mini, iPhone 12/Pro og iPhone 12 Pro Max. Vi har over 100 covers på lager.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Eufy Security – Smart alarm- og overvågningssystem til hjemmet
Næste indlæg
Få opsat det perfekte hjemmekontor
Menu