Qi trådløs opladning til iPhone, Samsung mfl.

Er du en af de mange, der har tænkt sig at opgradere sin iPhone til den nye iPhone 8, iPhone 8 Plus eller måske iPhone X? Så kom der særligt én nyhed frem ved Apples præsentation af de nye iPhones, der er værd at lægge mærke til. De nye Iphone modeller kommer nemlig, endelig, med mulighed for trådløs opladning. 

Trådløs opladning har været på markedet i mange år efterhånden. En teknologi og udvikling, der tilsyneladende kun fortsætter fremad de næste mange år nu når Apple integrerer det i deres nye iPhone 8, iPhone 8Plus og iPhone X. Den største spiller på markedet inden for trådløs opladning er uden tvivl Qi. Qi trådløs opladnings teknologi bruges af langt størstedelen af andre smartphoneproducenter. Der findes derfor allerede utrolig mange forskellige trådløse opladere og det kan være en jungle at finde rundt i. Der er nogle ting du skal være særligt opmærksom på, når du skal ud og finde din trådløse oplader til din iPhone.

1. Trådløse teknologier

Det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige trådløse teknologi til din iPhone, da der findes en del forskellige teknologier på markedet. Apple bekendtgjorde nemlig, at deres nye iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X vil benytte Qi trådløs opladning. Benytter du en anden teknologi er der altså ingen garanti for, at du kan oplade din nye iPhone trådløst.

2. Kvalitet af trådløse opladere

Udover at finde din nye Qi trådløse oplader skal du også sikre dig, at der ikke er tale om en billig kopi. Sørg derfor at vælg en trådløs oplader fra et anderkendt brand som eksempelvis Anker, RAVPower, Zikko, Samsung, Apple mfl.

3. Output

Alle de nye iPhone modeller, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X, kommer alle til at benytte 7,5W input. Standard Qi trådløs opladning tillader op til 15W input, hvilket er mere end rigeligt til at oplade de nye iPhone modeller. Du skal ikke være nervøs for at bruge en kraftigere oplader til din iPhone, da den ikke tager mere strøm ind end den er bygget til. Din iPhone kan altså ikke lide skade. Omvendt så skader det heller ikke opladningen, hvis du nu skulle benytte en mindre kraftig oplader, da det blot vil gøre opladningen en lille smule langsommere.

4. Strømtilslutning

En ting du skal være opmærksom på er, at hvis din nye trådløse Qi oplader ikke kommer med en strømtilslutning, så skal du sikre dig, at den vægoplader du tilslutter din Qi trådløse oplader til, har et output på minimum 10W. Mange standard vægopladere har kun et output på 5W og hvis du tilslutter din Qi trådløse oplader hertil, så vil du altså ikke kunne udnytte den fulde effekt af din nye trådløse Qi oplader. Hvis du ikke har brug for den hurtigst mulige opladning, så tilbyder vi også Anker PowerTouch, der kommer med 5W output og er derfor henvendt til dem, hvor hastighed ikke betyder alverden og hellere vil have en lidt billigere model.

5. Vi anbefaler disse modeller

Her har du tre af markedets bedste trådløse opladere til prisen:

  1. RAVPower Trådløs Qi Oplader, 10W + Quick Charge 3.0 vægoplader

RAVPower Trådløs Qi Oplader, 7.5W + Quick Charge 3.0 Vægoplader

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Anker PowerTouch 5 Qi trådløs oplader, Sort

A2516G11 Anker PowerTouch 5W trådløs Qi oplader, Sort

A2516G11 Anker PowerTouch 5W trådløs Qi oplader, Sort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Zikko AirStation 10W Qi trådløs oplader til iPhone, Samsung mfl.

AS100 BC Zikko AirStation 10W Qi trådløs oplader til iPhone, Samsung mfl.

AS100 BC Zikko AirStation 10W Qi trådløs oplader til iPhone, Samsung mfl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi arbejder på løbende at udvide vores udvalg af trådløse opladere fra nogle af de største producenter på markedet, nemlig Anker RAVPower og Zikko. Leder du efter andre typer opladere, så har vi også et stort udvalg af vægopladere, car chargers, USB Hubs og solcelle opladere. Eller hvis du måske mangler en powerbank.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Nintendo Switch powerbanks
Næste indlæg
Tre nye iPhones og et nyt Apple Watch blev lanceret til Apples september-release
Menu