Smartwatch Powerbanken blog

Gør hverdagen nemmere med et smartwatch

Et smartwatch er til dig, der gerne vil have et ur, der kan lidt ud over det sædvanlige. Du kan også se det som en forlængelse af din smartphone, der kan holde styr på din aktivitet, se din indgående opkald og styre din musik, ligesom din smartphone. Du får en masse smarte funktioner, som gør hverdagen meget nemmere. Vigtigst af alt, så er dit smartwatch altid lige ved hånden – bogstavelig talt. 

Går du og leger med tanken om, måske, at skulle eje et smartwatch, kan dette blogindlæg forhåbentlig hjælpe dig i den rigtige retning. Et smartwatch er ikke bare et nyt accessories med lidt teknik. Det er et ur, som kan gøre din hverdag meget lettere, når blot du er blevet bekendt med de forskellige funktioner og apps. Ligesom du afsatte tid, da du skulle opsætte din computer eller bruge din smartphone for første gang, skal du lægge lidt tid i dit nye smartwatch, hvis du vil udnytte alle de smarte funktioner.

Der findes rigtig mange udbydere af smartwatches, og det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilket brand du skal have og hvilke funktioner, du har brug for. Få en ordentlig introduktion og bliv klogere på de mange funktioner og fordele, som et smartwatch kan byde dig. 

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch kan også betegnes som en ‘wearable’ enhed, da det ofte ligner et normalt armbåndsur, men som gemmer på fed, moderne teknologi. Udover, at du kan holde øje med klokken og datoen, kan du tracke din puls, høre musik, besvare opkald og mails og meget andet (alt efter, hvor mange apps du har).

Det er ret simpelt at komme i gang med dit smartwatch. Du skal blot forbinde det med din smartphone. Du skal også have nogle bestemte apps på dit ur eller smartphone, som bl.a. gør at du kan bruge GPS-systemet. Når dit smartwatch og din smartphone snakker sammen, kan du nemlig udnytte de smarte funktioner som f.eks. måle din puls, betjene dit mobilkamera og tjekke vejret.

De fleste smartwatches kan ses som et fedt supplement til din smartphone. I nogle tilfælde kan det også erstatte din smartphone. Når du har et smartwatch kan du hele tiden være tilgængelig og online. Det er brugervenligt og supernemt at have med rundt, langt mere praktisk end et smartphone (som efterhånden bliver større og større).

Fordele ved et smartwatch:

  • Du kan nemt forbinde din smartphone med dit smartwatch
  • Styr musik, se indgående opkald og læs mails direkte fra urskiven
  • Hold overblik over din aktivitet
  • Få et smartwatch, der både er flot og praktisk

Top 6 mest solgte smartwatches lige nu

Smartwatches til børn

Ligesom der findes almindelige ure til børn, findes der naturligvis også smartwatches til børn. Disse ure har overordnet de samme funktioner som smartwatches til voksne som f.eks. ur, alarm, skridttæller, pulsmåler og søvnanalyse. Barnet kan også få en påmindelse om at huske at drikke væske i løbet af dagen. Derudover er de fleste smartwatches også vandtætte, så du ikke skal bekymre dig om uret ryger i en vandpyt eller der kommer et glas mælk udover det. Smartwatches til børn er nemlig designet specielt til børn, så de er ekstra slidstærke og robuste, så barnet ikke skal bekymre sig om uret, men blot fortsætte dagen som normal.

Ur i stilrent design

Smartwatches er meget forskellige, når det kommer til design. Nogle ligner et almindelig ur, mens andre ikke lægger skjul på, at det er et digitalt og mere anderledes ur.

Men ofte er fællesnævneren for smartwatches at de er utrolig moderigtige og tidsløse på samme tid. Designet holder, ikke bare lige nu, men også om fem år. Det fede ved smartwatches er også, at de er designet til at være unisex. Dermed behøver kan du frit vælge det smartwatch, som du du synes bedst om. 

Der er altså et smartwatch til netop dine design ønsker. Ofte kan du også udskifte stropperne (remmene) til dit smartwatch. Så ligesom med et cover til din smartphone, kan du skifte stropperne alt efter humør og behov. Til daglig er du måske okay med, at dit smartwatch har et lidt sporty look, men når du skal i byen, kan det være, at du hellere vil have et mere stilrent look, der passer dit til tøj.

Smart adgang til apps

Smartwatches har adgang til apps, meget lig din smartphone. Afhængigt af, hvilket brand og hvilken model du har, kan der være visse begrænsninger for, hvilke apps du kan have og skal have på dit smartwatch. Nogle gange, er der bestemte apps, du bliver nødt til at hente, hvis du f.eks. vil måle din puls eller tracke din løberute.

Dog har de fleste brands adgang til de samme basic apps, som alarm, skridttæller, distance og ‘find my phone’.

Hold styr på din aktivitet

En af grundende til, at mange anskaffer sig et smartwatch er hovedsageligt på grund af de fede funktioner, som hjælper dig med at holde styr på din træning og aktivitet. Følg med i, hvor højt din puls kommer op på løbeturen, hvor mange skridt du går på kontoret eller hvor mange kalorier du forbrænder mens du svømmer.

Nogle smartwathes kan også holde styr på din kalorieforbrænding. Så vil du gerne have bedre oversigt over din forbrænding, kan et smartwatch være din lille hjælper, som opbevarer den vigtige data for dig. Hold styr på, hvor mange skridt du tager og hvor mange kalorier du forbrænder via dit smartwatch, og hav alle dine data samlet det samme sted.

Nogle smartwatches betegnes mere som ‘sportsur’ eller ‘fitnessur’, fordi deres teknologi er fokuseret på, at kunne give dig den bedste data over din aktivitet og træning. De fleste ure kan sagtens klare et par dråber vand, men nogle kan faktisk klare at komme med i bad eller holde til en tur i svømmehallen. Vælger du primært et smartwatch fordi du vil holde styr på din træning, kan det være en god idé at vælge et vandtæt smartwatch eller et smartwatch med særlige sport-features.

Forever Smartwatches er særlig gode til at holde styr på din sportslige aktiviteter, og giver dig gode muligheder for at tracke din aktivitetshistorik som bl.a. puls, skridt, søvn og brændte kalorier.

Styr musikken på dit ur

Jep, det er så fedt. Et smartwatch gør det nemlig muligt at kunne styre musikken på din smartphone. Nogle smartwatches kan tilsluttes direkte til trådløse høretelefoner via Bluetooth uden at bruge din mobil, men det kræver enten: eSIM-kort i dit smartwatch, adgang til musik offline via apps på dit smartwatch eller at dit smartwatch har intern plads, hvor det vil være muligt at overføre sange til.

Forever smartwatches gør det muligt at styre musikken på din tilsluttede mobil – du kan skifte sang, afspille og pause, så du ikke behøver at hive din mobil op af lommen. Det er både mere sikkert og belejligt – især hvis du fx er ude og løbe eller bare ikke har mulighed for at tage mobilen op af lommen.

Lang levetid

Når du først kommer i gang med at bruge dit smartwatch, er det ikke sikkert at du kan gå rundt uden igen. Alt efter hvad du bruger dit ur til og hvor meget du bruger det, har det brug for batteri – ligesom dine andre elektroniske enheder. Men de fleste smartwatches kan køre i flere dage uden at få brug for at blive opladet. For ja, dit ur skal ligesom din smartphone tilsluttes en kontakt og/eller USB-A porte for at få opladet sine batterier.

Forever smartwatches bruger ofte en USB-A port, og det er noget som mange har adgang til i forvejen fx via din stationære/bærbare computer og som man ofte finder i mange vægopladere. De oplades hurtigt og nemt i det medfølgende etui og er fuld opladet på kun 2 timer.

De fleste Forever smartwatches kan klare 10 dages forbrug uden at blive ladet op, og nogle kan endda klare hele 15 dage uden ekstra strøm.

Bestil dit smartwatch hos Powerbanken.dk

Er du også blevet helt begejstret i et smartwatch? Det forstår vi godt – vi har det nemlig på præcis samme måde.

Hos Powerbanken.dk har vi taget Forever Smartwatches til os, som er et prisvenligt bud på smartwatches i høj kvalitet. Vi synes nemlig ikke, at det skal koste en formue at få fede funktioner som bl.a. ur, alarm, skridttæller, pulsmåler, kalorieforbrænder og søvnanalyse. Forever er kendt for, at lave fede, elegante gadets, der gør hverdagen nemmere og mere effektiv.

Bliv den lykkelige ejer af et prisbilligt – men utrolig kompatibelt – smartwatch, der sikrer optimal udnyttelse af din tid hele dagen. Vi har modeller, der passer til ethvert behov. Nogle er meget diskrete og kan nemt gemmes væk under trøjen, mens andre modeller er større og fungerer som et flot tilbehør til dit outfit.

Kunne du tænke dig et af vores smarte smartwatches? Så bestil det nu og få det i hænderne om 1-2 dage. 

Sharing is caring:

Forrige indlæg
De bedste gaver til ham der har alt
Næste indlæg
Guide: Sådan tager du powerbanks med i flyet
Menu