Nintendo Switch powerbanks

Nintendo Switch powerbanks

Nintendo Switch er i øjeblikket utroligt populært blandt mange danskere. Der bliver spillet til og fra arbejde og skole og ofte går pauserne også med et hurtigt spil til at fordrive tiden. Problemet med det høje forbrug af konsollen er, at den bliver drænet for strøm utroligt hurtigt. Alt for hurtigt. Så hvad skal du gøre for at forlænge batterilivet på din Nintendo Switch?

Læs mere →

USB-C power bank fra Anker

USB-C power bank fra Anker

Med flere og flere mobiler, tablets og computere, der benytter USB-C opladning, kommer der naturligvis også USB-C power banks. Anker har designet og udviklet en af markedets aller bedste og mest lækre USB-C power banks, der er på markedet. En stilfuld power bank som du ikke er pinlig over at tage frem og bruge sammen med din MacBook, iPhone, Nexus eller Nintendo Switch. Læs mere →

Anker – markedets bedste kabler?

I dette indlæg kan du læse om, hvorfor vi mener, at Anker har markedets bedste kabler.

Først og fremmest vil vi fremhæve at PowerLine kablerne har gennemgået en test, hvor de bøjes 5000 gange for at se hvordan holdbarhed og udseende påvirkes af det daglige brug. Det spændende ved denne test er, at kablet ikke har nogle synlige forandringer og stadig præsterer lige så stabil opladning. Det står i skarp kontrast til fx Apples egne lightning kabler, som alle iPhone brugere hvert fald har haft problemer med igennem årene.
Denne ekstreme holdbarhed skyldes, at kablerne er forstærket med skudsikre aramid fibre.

Læs mere →

Qualcomm Quick Charge – hurtig opladning af elektronik

Quick Charge er en af de nyeste teknologier indenfor batteriopladning. Som navnet angiver er det en teknologi, der sikrer hurtig opladning af dit batteri, men uden at gå på kompromis med sikkerheden omkring opladningen.

Firmaet bag Quick Charge teknologien er amerikanske Qualcomm. Måske kender du ikke Qualcomm, men de er faktisk et stort og innovativt firma inden for elektronik. Qualcomm leverer blandt andet processorer til nogle af HTC, Samsung og Sony’s smartphones, de var med omkring udviklingen af 3G netværket og er altså også firmaet bag Quick Charge teknologien.

Læs mere →

Anker power banks

Anker power banks

Kender du ikke allerede Anker, så er det kort sagt et kinesisk/amerikansk brand, der er startet af en gruppe venner, der sammen forlod Google for at koncentrere sig om USB opladning og særligt med fokus på power banks. I dag er Anker USA’s største brand inden for USB opladning og nok også verdens største. Deres fokus ligger i simple, men stilrene design som alle kan være med på, og så skal prisen være en som alle forbrugere har mulighed for at kunne købe. Dette kombinerer de på fantastisk vis med at levere markedets bedste power banks og med de nyeste teknologier som Power IQ og Qualcomm Quick Charge.

Læs mere →

KFC Watt A Box power bank

KFC introducerer opladelig meal box

KFC, også kendt som Kentucky Fried Chicken, har lavet noget af et tech-twist, der ikke kun giver kunderne energi gennem maden, men også gennem emballagen.

KFC blev grundlagt af Harland Sanders, en iværksætter, der begyndte at sælge stegt kylling fra vejsiden i Corbin, Kentuckysenere identificeret Sanders potentialet i restaurant-franchising, og den første “Kentucky Fried Chicken” franchise åbnede i Salt Lake City, Utah i 1952. Læs mere →

Den bedste power bank

Bedste power bank

Dette indlæg skal handle lidt om, hvordan vi afgør, hvilken, der er den bedste power bank. Det afhænger enormt meget af dine behov, og selvom det næsten er umuligt at svare på, vil vi alligevel gøre et hæderligt forsøg, i indlægget her.

En power bank er ikke bare en power bank, og selvom det måske synes sådan, skal du vide, at du faktisk kan gå ret galt i byen, hvis du ikke har afstemt forventningerne til, hvad du skal bruge din power bank til. Har du derimod gjort det, kan du være sikkert på, at du finder den bedste power bank til dine behov, her. Læs mere →

power bank apple watch

Power bank Apple Watch

Det er efterhånden ret almindeligt, at armbåndsuret ikke bare består af 2 visere, en rem og en urskive. Den digitale del er, også her, overtagende. Vi tænker naturligvis på Apple Watch, som i år blev lanceret for anden gang. Apple Watch synkroniseres med din iPhone, hvorefter du kan hente stort set al data fra dette, uden at din iPhone skal op af lommen. Men, som det er med iPhone, er det med Apple Watch: Det går hurtigt med at bruge strømmen. Isæt hvis du anvender Apps som messenger, aktivitetsmåling, snapchat osv. Men bare rolig, Powerbanken.dk har power banks til dit Apple Watch. Læs mere →