Affiliate-partner

Vi elsker samarbejdspartnere og søger altid flere og det er uanset, om du er erfaren inden for affiliate eller helt ny. Som partner har du mulighed for at tjene 10% i kommision af en ordreværdi, hvis din henviste bruger ender med at købe ét eller flere produkter. Alle henvisninger, salg og udbetaling foregår i samarbejde med Partner-Ads, som er Danmarks største affiliatenetværk.

Det skal du gøre

Er du allerede partner hos Partner-Ads.com, så skal du blot finde vores program og ansøge. Herefter er du klar til at gå igang med opsætning. Er du ny i gamet, så skal du først oprette en konto hos Partner-Ads. Er du i tvivl om, hvordan du opretter dig, eller hvordan den tekniske installation foregår, så kan du altid kontakte Partner-Ads på supportdk@partner-ads.com og få hjælp til dette.

Brug for inspiration og gode råd

Har du brug for inspiration til gode blogindlæg, der kan trække trafik til og som du nemt kan sende videre til os, så kontakt vores marketingansvarlige Jacob Oppenheim på jacob@powerbanken.dk. Vi hjælper dagligt affiliate-partnere med opdatering af indhold på deres side, kommer med gode råd til nyt indhold, eller indgår i produktsamarbejder, hvis der laves dybdegående test af vores produkter.

Menu