Om powerbanken.dk

Powerbanken.dk ApS er en del af den odenseanske koncern BORN Group ApS, der blandt andet driver distributionsvirksomheden BORN Nordic ApS samt webshoppene GreyLime, Lippa og Balar. Powerbanken.dk er stiftet i marts 2014 og ejes af Mads, Jacob, Thomas, Karl og Allan der sammen driver webshoppen. De har hver i sær deres force inden for det at drive forretning, med alt lige fra praktisk erhvervserfaring, økonomi, logistik, indkøb og online markedsføring. Fra kontoret og lageret i Odense varetages alle kundehenvendelser, ordrehåndtering og alt andet. Du er som kunde altid velkommen forbi, hvis du ønsker at se produkterne eller blot vil have en kop kaffe eller en snak 🙂

I dag er powerbanken.dk den førende virksomhed inden for salg af powerbanks, kabler, action kamera, power stations, opladere, mobilcovers, høretelefoner, smartwatches, skærmbeskyttelse, røgalarmer, overvågning og produkter til dit hjemmekontor samt en masse andre kategorier. Grunden til denne succes er vi sikre på skyldes vores fantastiske kundeservice, hvor vi er tilgængelig via livechat det meste af dagen samt svarer på kunders henvendelser på mail utroligt hurtigt. Udover at sætte en ære i kundeservice, så er vores fokus i høj grad på at tilbyde produkter, der har et særligt lækkert design og en topkvalitet.

Jacob Oppenheim powerbanken.dk

Jacob Oppenheim

E-commerce Manager

Elsker e-handel og markedsføring

Mads Rosager powerbanken.dk

Mads Søndergård Rosager

Support og indkøb

Supportekspert og produktnørd

Allan Vincentz

IT-og dataansvarlig

Sørger for du kan bestille døgnet rundt

Thomas Kaneko Henningsen

Forretningsudvikling

Ansvarlig for nye og eksisterende brands

Tobias Wûrtz

E-handelsassistent

Produktansvarlig og kundesupport

Vi elsker powerbanks, kabler og opladere

Vi har valgt denne niche, fordi at vi selv har haft et utal af oplevelser, hvor vores telefon eller tablet er løbet tør for strøm. Det handler ikke bare om at løbe tør for strøm, men lige så meget tidspunket det sker på. Sidder du i et vigtigt møde, i skole, på vej på bilferie med ungerne på bagsædet eller er du ganske enkelt bare i gang med et godt spil, så findes der ikke noget værre end at gå ned på power.

Idègrundlag

Meningen med powerbanken.dk er at hjælpe dig med en god og solid strømforsyning. Mange smartphones lever ikke op til de forventninger og ikke mindst det forbrug som den gennemsnitlige forbruger har. Det betyder altså, at man må gå på kompromis med sit forbrug og spare på strøm, så man ikke løber tør. Det vil vi gerne gøre op med og derfor startede vi denne webshop, hvor du kan købe ekstra strøm til din smartphone eller tablet i form af powerbanks. Siden opstarten er webshoppen vokset, så vi nu fører et meget bredere sortiment inden for alt tilbehør til mobiler, tablets og laptops.

Vores produkter

Vi går efter at levere powerbanks, kabler og opladere af højeste kvalitet og ydeevne. For at kunne udbyde et bredt og kvalitetsfuldt sortiment, har vi et tæt samarbejde med GreyLime. Vi forhandler GreyLimes kvalitets og designbevidste produkter, men for at få et endnu bredere sortiment, har vi også andre leverandører som USA’s største brand inden for USB opladning, nemlig Anker. Udover disse to stærke brands har vi også et bredt udvalgt af produkter fra iDeal of Sweden, EcoFlow, Panzerglass, RAVPower, SatechiZikko mfl. Inden vi tager nye produkter på lager, sørger vi for grundige test af alle vores modeller, da vi vil stå inde for de oplysninger, vi skriver under hvert produkt.

Kontakt os

Har du behov for at komme i kontakt med os, så kan du oftest fange os på telefon 44223006 (hverdage mellem 10 og 12), eller på vores livechat, hvor du også kan lægge en besked til os, hvis vi skulle være offline. Du kan også sende en e-mail til os på hej@powerbanken.dk.

Menu