Om Powerbanken.dk

Powerbanken.dk ApS er en del af den odenseanske koncern BORN Group ApS, der blandt andet driver webshoppen cooltights.dk og distributionsvirksomheden BORN Nordic ApS. Virksomheden er stiftet i marts 2014 og ejes af Christoffer, Mads, Jacob og Luciano der sammen driver webshoppen. Fra kontoret og lageret i Odense varetages alle kundehenvendelser, ordrehåndtering og alt andet. Du er som kunde altid velkommen forbi, hvis du ønsker at se produkterne eller blot vil have en kop kaffe en snak 🙂

I dag er powerbanken.dk den førende virksomhed inden for salg af power banks, hvilket vi er utroligt stolte af og glade for. Grunden til denne succes er vi sikre på skyldes vores fantastiske kundeservice, hvor vi er tilgængelig via livechat det meste af dagen samt svarer på kunders henvendelser på mail utroligt hurtigt. Udover at sætte en ære i kundeservice, så er vores fokus i høj grad på at tilbyde produkter, der er har et særligt lækkert design og en topkvalitet.

FDIH e-handelsprisPowerbanken.dk’s ejere Christoffer, Mads, Jacob og Luciano. Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

Hvorfor power banks?
Vi har valgt denne niche, fordi at vi selv har haft et utal af oplevelser, hvor vores telefon eller tablet er løbet tør for strøm. Det handler ikke bare om at løbe tør for strøm, men lige så meget tidspunket det sker på. Sidder du i et vigtigt møde, i skole, på vej på bilferie med ungerne på bagsædet eller er du ganske enkelt bare i gang med et godt spil, så findes der ikke noget værre end at gå ned på power.

Idègrundlag
Meningen med powerbanken.dk er at hjælpe dig med en god og solid strømforsyning. Mange smartphones lever ikke op til de forventninger og ikke mindst det forbrug som den gennemsnitlige forbruger har. Det betyder altså, at man må gå på kompromis med sit forbrug og spare på strøm, så ikke man løber tør. Det vil vi gerne gøre op med og derfor startede vi denne webshop, hvor du kan købe ekstra strøm til din smartphone eller tablet i form af disse power banks.

Vores produkter
Vi går efter at levere power banks af højeste kvalitet og ydeevne. For at kunne udbyde et bredt og kvalitetsfuldt sortiment, har vi et tæt samarbejde med GreyLime. Vi forhandler GreyLimes kvalitets og designbevidste produkter, men for at få et endnu bredere sortiment, har vi også andre leverandører som USA’s største brand inden for USB opladning, nemlig Anker. Udover disse to stærke brands har vi også et bredt udvalgt af GP Batteries og Sandberg produkter. Inden vi tager nye produkter på lager, sørger vi for grundige test af alle vores modeller, da vi vil stå inde for de oplysninger, vi skriver under hvert produkt.

Kontakt os
Har du behov for at komme i kontakt med os, så kan du oftest fange os via vores livechat, hvor du også kan lægge en besked til os, hvis vi skulle være offline. Du kan også sende en e-mail til os på info@powerbanken.dk.