Afsløring af Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Nu på søndag, den 21 Februar 2016, sker der noget, som får langt de fleste Android entusiaster op af stolene. 3 Danmark afholder, i samarbejde med Samsung Danmark et event, hvor der er store afsløringer på dagsordenen. Eventet, som forventes at blive godt besøgt, er det såkaldte Unpacked 2016-event, hvor det forventes at Samsung afslører de næste arvinger til tronen, nemlig Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 Edge.

Selve eventet finder sted på strøget i København, hvor det er 3Huset, der står noteret som værter. Sideløbende, med det som de fleste nok vil kalde et relativt beskedent event,  afholder Samsung deres store Unpacked event, i Selveste kongebyen af Cataloniens, Barcelona.

Programmet for eventet i København blegner nu ikke, selvom de nordlige breddegrader gør hvad de kan. Dørene åbnes nemlig klokken 18, hvor der vil være et lidt godt til ganen, og inden det for alvor går løs med lanceringen, vil mobilekspert og chefredaktør på meremobil.dk, John G, komme med sit besyv, om verdensnyheden og dermed det sidste nye design, fra elektronikgiganten Samsung.

Der skulle efter sigende, sideløbende med arrangementet i 3Huset, livestreames på storskærm direkte fra Barcelona.

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

 

Spændingen har været længe holdt, men nu er det oppe over – Søndag den 21. Februar 2016, vil offentligheden for alvor blive bekendt med det, som skal være Samsung’s nye smartphone-ansigt udadtil, nemlig Galaxy S7 og S7 Edge.

Vi vil, her på Powerbanken.dk, naturligvis sørge for at være opdateret på produkter, der passer til de nye Smartphones fra Samsung. Kig ind på webshoppen, og få gode tilbud på Power banks, skærmbeskyttelse og meget mere, til din nye Samsung.

Her under kan du se programmet for eventet i 3Huset, som du kan tilmelde dig her:

  • Kl. 18.00 Dørerne åbner, og der er mulighed for at få lidt til ganen og tale med eksperter fra Samsung.
  • Kl. 18.35 Aftenens indlæg skydes i gang af John G. som taler om forventningerne til “The Next Galaxy”
  • Kl. 19.00 Live streaming fra Samsung Unpacked 2016 i Barcelona
  • KL. 20.00 John G. sætter fokus på, hvordan han ser “The Next Galaxy” kommer til at påvirke markedet
  • KL. 20.15 John G. svarer på spørgsmål fra publikum
  • KL. 20.30 Tak for i dag

 

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Powerbanken.dk forlænger aftale med ingenCo2
Næste indlæg
Her er den mindst holdbare telefon i 2015
Menu