Julegaveidéer til ham

Julen står for døren og gaveræset er for længst begyndt. Hvis du har brug for inspiration til den perfekte julegave til ham du holder af, kan du godt indstille søgningen. Vi har listen til dig lige her.

Vi har lavet en liste med inspiration med de bedste mobil og tech gadgets, så du kan finde årets julegave til ham, du gerne vil glæde. Om det er din mand, kæreste, far, bror, en god ven eller manden-der-har-alt, så er der noget for enhver person på vores lister – i forskellige prisklasser, så den studerende også kan være med.

Husk, at køber du dine julegaver hos Powerbanken, bytter vi helt frem til 15. januar. 

Julegaver til ham

Giver du julegaver i år i den lille prisklasse, har vi samlet de bedste produkter, som passer til selv det SU-venlige budget.
På vores liste finder lige fra mobilcovers til trådløse opladere og powerbanks.

Til ham der har det hele – digital billedramme fra Lippa

 • Del øjeblikkeligt billeder fra hele verden direkte fra mobilen til billedrammen.
 • Rammen er nem at opsætte og bruge, selv for dem, der ikke er vant til computere eller sociale medier
 • En perfekt gave – gør det muligt at dele særlige øjeblikke i livet, der bringer glæde mellem generationerne.
 • Super let at komme i gang!
  • 1. Hent Frameo-app på mobil/tablets helt gratis
  • 2. Tilslut din smartphone via WiFi ved hjælp af en personlig kode, vælge det foto, du vil dele, og tilføj en billedtekst
  • 3. Billedet vises på rammen i løbet af få sekunder!
  • 4. Du kan dele fra hele verden – du behøver ikke være på samme WiFi, så længe du har data på din mobil / tablet, så kan du upload billeder til billedrammen
 • Hop ind og læs mere om dem!

Har han en drøm om at blive influencer?

Køb lavalier mikrofoner til ham. Det er en perfekt måde at opnå bedre lyd på optagelser der bliver optaget på mobilen. På den måde bliver stemmen opfanget meget mere, så man tydeligt kan høre hvad der bliver sagt. Det kan være ideelt til fx Instagram, Tiktok, Youtube og meget mere.
Vi har et fint udvalg af forskellige slags og helt sikkert en han godt hun kunne bruge.
Kommer både som 1-pak og 2-pak.

OSB: Vær opmærksom på hvilken model du køber, da de minder meget om hinanden.
Lightning er til iPhone og USB-C er til Android og mere.

Skærmbeskyttelse til hans dyre enheder – undgå ridser og ødelagte skærme

Hvis han ikke allerede har skærmbeskyttelse, så giv ham det i gave. Det er noget alle kan bruge, og det er til en overkommelig pris. Ingen ønsker at deres skærm går i stykker eller får store ridser. Det kan man undgå let ved at købe skærmbeskyttelse. Vi har til næsten alle iPhone modeller, en lang række android enheder, og endda Apple watch og mere.
Se alle vores skærmbeskyttelser her.

Lange kabler til opladning

Har han brug for et ekstra godt kabel til opladning?
Mon ikke dette 300 cm lange USB-C kabel fra ALOGIC vil gøre ham glad? De 300 cm gør det nemt at nå mobilen (Næsten) ligegyldig hvor stikket med opladeren er placeret.
Eller vælg et 2 meter langt kabel fra GreyLime. De har til alle slags enheder i 4 farver og 2 længder; 1 meter og 2 meter.
Kablerne er ekstra holdbar og slidstærk takket være en nylonflettet konstruktion, der beskytter mod al slags slid. Så ikke nok med at kablerne kan nå langt, så er det også garanteret en lang levetid. Kablerne kan anvendes til smartphone, tablet, bærbar computer eller andre USB-C drevet enheder. 

Trådløs oplader – så slipper du for indviklede kabler

Ved du, at han er med på den nyeste teknologi? Og har han allerede trådløse earbuds og højttalere?
Så kan du tilføje en smart trådløse smartphone oplader til hans samling.
Opladerne er perfekt til ham, der gerne vil være med på den nyeste teknologi og som er træt af lange ledninger. 

Oplad hurtigere i bilen når han er på farten – must have for billister

En biloplader, der fungerer er et must for enhver bilejer. Har du svært ved at finde på en nem og prisbillig julegave?
Så er car chargers et godt bud. En gave som er både billig og praktisk.
Fx 4Smarts 48W car charger. Takket være intelligent teknologi lader den 3 gange hurtigere sammenlignet med de udleveret standard opladere. I dette sæt får du 1 x car charger og 1 x opladerkabel fra 4smarts – et must i enhver bil.

Oplad med høj teknologi og grøn samvittighed

Danske GreyLime står bag testvinder powerbanken, PowerStone ll. Den har fået en fed opgradering i forhold til nyere teknologi og design. Den er også langt mere miljøvenlig end tidligere for alt emballage er plastfrit. Køber du et af GreyLimes produkter, støtter du konceptet Plant a Tree, hvilket betyder at der plantes et træ. Det er en powerbank med lynhurtig opladning takket være Quick Charge kompatibilitet og USB-C PD, der holder til fire fulde opladninger. Den lette og kompatible powerbank kan fås i flere farver. Du kan også ‘nøjes’ med en af de mindre modeller – perfekt hvis han mangler lidt ekstra strøm i løbet af dagen, eller som backup. Kommer i 4 lækre farver.

Vægoplader med en masse porte, så du kan oplade 2-4 enheder samtidig

De populære opladere har hele 2-4 USB udgange og vanvittige 60-108W output, så der er både rigeligt med udgange og masser af kraft til at kunne oplade samtlige smartphones og tablets og endda bærbare computere på samme tid.
USB-Hubs og opladere med flere porte er perfekt til kontoret eller hjemmekontoret, hvor der i forvejen er nok af ledninger og stik at holde styr på.
Få styr som opladningen og optimér pladsen med sådan en krabat.

Har han et skrivebord eller et hjørnebord hvor der mangler lidt lys?

Opgradér hans lys med denne smarte lampe der kan justeres i vinklen, lysstyrken og varmen i farven. Disse skrivebordslampe er smart, og har et lækkert stilrent og simpelt design. Udover det får man en skrivebordslampe hvor lyset kan justeres. Både lysstyrken men også selve varmen kan justeres – så man kan vælge mellem en helt kold eller dejlig varm hvid farve.
Det kan være en sengelampe med indbygget vækkeur og trådløs opladning var sagen.
Hop ind og læs mere om dem.

Julegaver til ham

Har du lidt mere luft i budgettet og ønsker du at glæde ham, du holder af, med en lidt større gave?
Her finder du alt lige fra lækre høretelefoner til store højttalere og videokameraer.

Lytter han til meget musik, podcast eller andet – så giv ham et par høretelefoner

Vil du gerne give en særlig brugbar gave?
Lytter han til meget musik, podcast, lydbøger eller andet på fx sin mobil, tablet eller andet? Det kan være når han pendler, studerer, arbejder, træner eller andet.
Så er et par høretelefoner den perfekte gave.
Du kan vælge in-ears eller over-ear, der hver især har sine fordele. Vi har mange flere modeller på webshoppen, men du ser et fint udvalg af en god blanding af nogle af vores most solgte høretelefoner.

Gør hans trælse støvesuge-tjans til en leg med disse støvsugere

Støvsugning er en vigtig del af vedligeholdelsen af hjemmet og kan være besværligt, hvis det gøres på den traditionelle måde. Hvis du vil reducere hans(måske også dit eget) besvær, hvorfor så ikke prøve en af vores tilgængelige støvsugere? Vi har robot-, håndholdte og trådløse modeller at vælge imellem. Især robotten kan være helt uundværlig, da den arbejder selvstændigt på egen hånd, så han(og måske du) får mere fritid til andre opgaver. Uanset hvilken du vælger vil den støvsuger gøre den kedelige opgave til en leg i forhold til traditionel støvsugning.
Hvem ved – det kan jo være du også får gavn af denne gave.

Get set, ready, action – kamera!

Er han til ekstremsport? Måske til udelivet? Eller har han en lille filmskaber gemt i sig?
Giv ham et action kamera, der kan forevige hans og måske dine minder for evigt via film og billeder. Disse Akaso action kameraer kan let sammenlignes med GoPro – men uden de tårnhøje priser! Få høj kvalitet, masser af ekstraudstyr, knivskarpe videoer til en overkommelig pris.

Er han outdoor typen? Så giv ham fx et solcellepanel m. eller uden indbygget powerbank

Vi har en håndfuld powerbanks med indbygget solcellepanel. Det kan være en perfekt gave til typen der vandrer og overnatter i shelters, er meget i sommerhus, telt, camping eller generelt er meget ude. Du kan også ‘nøjes’ med solcellepanel, der kan oplade enheder via solens energi. Det betyder bestemt ikke, at det går langsomt – det kan stadig gå hurtigt med opladninger. Det er godt for miljøet og det er en god løsning til den udendørs type.

Hvad med en fed lommelygte eller pandelampe til outdoor-typen?

Se ansigtet lyse op i ansigtet på ham, når du giver ham en fed lommelygte i høj kvalitet.
Kraftige og med forskellige funktioner – nogle er fx vandtætte eller har indbygget powerbank.

Kraftig powerbank med stort batteri – til store drenge

Vi er mange der bruger vores mobil, høretelefon og bærbar på daglig basis. Og de bruger naturligvis strøm, og det er ikke altid man har en stikkontakt lige ved hånden. Dertil kommer der en løsning: en stor powerbank, så man kan holde strøm på sine enheder. Det fede ved de store powerbanks er at de som regel har mindst 30W USB-C PD, der er kraftig nok til at garantere lynhurtige opladninger af mobiler og kan oplade en række laptops.
Disse powerbanks er nogle af de største vi har og har mindst 20000 mAh – hvilket giver omkring 4-7 opladninger af en standard telefon. En rigtig god gave til ham der bruger godt med strøm i sin hverdag eller mangler det på ferien.

Gaver til ham med hjemmekontoret

Vil han gerne have mere orden på sine ting eller synes du at han kunne brug et ekstra skub til det? Twelve South computerstandere giver ham mulighed for at løfte sin bærbar computer eller MacBook op fra skrivebordet. Det frigiver mere plads på bordet, så bordet kan holdes ryddeligt eller der kan sættes endnu flere ting på bordet. En computerstand er også godt for krop og holdning, og fordi den den bærbare computer kommer højere op, bliver det mere behageligt at sidde og arbejde foran den bærbare. 

Slip af med ømme muskler – hjemme i fx stuen eller soveværelset

Giv manden du holder af en ekstra lækker gave i år. Mange døjer med ømme muskler og led – og det er næsten uanset alder og køn. Derfor er en massagepistol en rigtig god og praktisk gave, der virkelig giver noget for pengene. Helbred er vigtigt for enhver, og derfor er en massagepistol en stort set perfekt gave – også til manden der har alt. Vores massagepistoler er transportable og kan tages med på farten. Især Kica massagepistolerne er særlig velegnet til at smide med i sportstasken.

Massagepistolen fra Zikko Dr. Rock giver en professionel og effektiv massage og den lækreste vej til selvforkælelse. Der er nul ledninger at holde styr på, da pistolen kører på batterier, så du kan sidde hvor end du vil. Der følger flere massagehoveder med, så massagepistolen kan komme massere de helt små muskelknuder og derved øge blodcirkulationen. Giv ham en gave, han bliver dig evig taknemlig for.

Bluetooth højtalere til ham der elsker god og høj musik

Er han glad for musik? Så forkæl ham med en lækker bluetooth højtaler fra Powerbanken.dk. Det fede ved en bluetooth højtaler er at de ofte er let transportable,
Niceboy højtalere er stilfulde og afspiller højt for sine ydmyge størrelser. Designet vil pryde ethvert miljø – hvad enten den sættes i soveværelset, køkkenet, stuen eller andet.
En perfekt julegave, der kan tilføre ekstra god stemning til nytåret og de lange aftener. 

Smart fuglefoderhus med indbygget kamera og solceller på taget

Har i en have eller altan, hvor der måske kan hænge et smart fuglefoderhus?
Det har indbygget kamera, så du kan følge med live fra mobilen. Den kan genkende over 10.000 fuglearter, så du kan lære mere om de danske fugle. Rigtig fed gave.

Husk at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål angående produkter, levering og meget mere.
Vi sidder klar til at hjælpe, og bestræber på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt – både telefonisk, mail og via chat.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Julegaveidéer til hende
Næste indlæg
Find gode og lærerige gaveideer til børn
Menu