De bedste powerbanks med solceller 2023

Vi lever i en digital tidsalder, hvor vi er afhængige af vores elektroniske enheder, både til arbejde og fritid. Men en konstant brug af vores enheder kræver en konstant opladning, og det kan være en udfordring, når du er på farten. Men med powerbanks med solceller er det nu nemt og bekvemt at holde dine enheder opladet på farten, uden at bekymre dig om at finde en elektrisk stikkontakt. I dette blogindlæg vil vi præsentere dig for de bedste powerbanks med solceller på markedet.

Hvorfor vælge en powerbank med solcelle?

Powerbanks med solceller giver dig mulighed for at oplade dine enheder, mens du er på farten. Disse powerbanks er ideelle til outdoor-typen og er perfekte at tage med på camping, vandreture eller festivaler. Med solceller kan powerbanks oplades direkte af sollys, og på denne måde kan du få ekstra opladning, uanset hvor du er. Det er også ideelt til de situationer, hvor der ikke er nogen strømkilder i nærheden.

Er der noget særligt jeg skal være opmærksom på ved solcelle powerbanks?

Ja, det der faktisk.. Bemærk, at solcellepaneler i de her mindre størrelser, som vi ofte finder på powerbanks, er begrænset i deres opladningshastighed, da de i sagens natur har forholdsvis små overfladearealer der kan udnytte solens energi og konvertere til strøm. Derfor anbefaler vi ikke at man bruger solcellerne som primær opladning, men som sekundær og ekstra opladning. Solceller er stærkt afhængig af vejret, så det er også en begrænsende faktor. Det er kun for at være transparent og ærlig, at vi nævner det, da vi ikke vil snyde eller mislede vores kunder. Når det er sagt, så er solcelle powerbanks nogle af vores bedst sælgende powerbanks overordnet set, og det er med god grund.
De fungerer præcis som traditionelle powerbanks, men de har en ekstra funktion og er ofte ekstra robuste, som mange finder nyttig og kan være belejligt i mange situationer.
Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med.

DE BEDSTE SÆLGENDE SOLCELLE POWERBANKS 2023

Her er de 6 mest solgte powerbank med solcelle på powerbanken.dk. Bemærk at listen er dynamisk og derfor opdateres automatisk alt efter, hvilke powerbanks der sælges mest af.
Vi har udvalgt et par håndfulde solcelle powerbanks som vi, blandt andet, anbefaler lidt længere ned i blogindlægget – scroll ned for mere.

Anbefaling: Lippa’s Solcelle powerbanks og solcellepanel

Lippa har indtaget vores kunder med storm – og med god grund. Deres grundsten er ‘værdi for pengene’ – og der er ingen tvivl, når du prøver det.
De har en 2 forskellige modeller i 2 forskellige størrelser, så der er noget for enhver.
Tag fx Lippa har 20.000 mAh, 1 x USB-C PD med 18W, 2 x USB-A med QC 18W og 1 standard USB-A.
En powerbank på 20.000 mAh giver dig cirka 4-7 opladninger af en standard mobil, mens en powerbank på 10.000 mAh giver cirka 2-4 opladninger. (2600 mAh)
Lippa’s solcelle powerbanks har IP55, hvilket gør den robust og resistent overfor støv og vand. (ikke vandtæt, men kan fx tåle vand fra en dyse)

Lippa 15W solcellepanel er ideel til at have hængende på tasken, når du fx vandrer, er på stranden eller lad den hænge, mens du slår telt op, laver bål eller hvad det kunne være.
Tilslut din mobil, høretelefoner eller lignende, og oplev hurtige opladninger via solens energi.
Solcellepanelet er foldbart og fylder derfor ikke særlig meget, og kommer med karabinhager, så den er let at hænge op eller hænge i tøj/taske.
Velegnet til: til outdoor, rejser, strand, camping, hverdag og mere. Robust design.

Anbefaling: Sandberg solcelle powerbank og solcellepaneler

Sandberg er innovative og har mange fede produkter, som du måske kan finde interessante.
En af de nyeste er fx Sandberg Survivor Lanterne – en del af deres nye serie ‘Survivor’.
Survivor-serien er produkter der er særligt designet til outdoor og overlevelse i den vilde og fri natur.
Sandberg Survivor Lanterne er rigtig interessant, da det er 3-i-1 produkt. Det er en powerbank, en FM/DAB radio/ bluetooth højtaler OG en lampe.
Desuden kan du selv generer strøm til den ved at dreje rundt på det indbyggede håndtag – dét er smart. Hop ind og læs mere om den – den er rigtig fed.
En powerbank på 20.000 mAh giver dig cirka 4-7 opladninger af en standard mobil, mens en powerbank på 10.000 mAh giver cirka 2-4 opladninger. (2600 mAh)
Velegnet til: til outdoor, rejser, strand, camping, hverdag og mere. Robust design.


Sandberg solcellepanel 21W

Ønsker du blot at kunne oplade fx mobil, powerbank, høretelefoner eller andet – uden at have en powerbank?
Så tag et kig på denne Sandberg 21W solcellepanel med 2 USB-A porte. Så kan du oplade 2 enheder samtidig med du er på farten, eller hvis du fx slår lejr, ligger på stranden eller lignende. Det er let og praktisk og kan foldes sammen – lige til at tage med på din rejse. Den har 4 snap hooks / karabinhager, så du kan hænge den op i lejren, på tasken, i bæltet – eller hvad du nu finder praktisk og smart.
Bemærk at vi har flere solcelle opladere i vores sortiment.

KONKLSUSION
Powerbanks med solceller er en bekvem og effektiv måde at holde dine enheder opladet på farten.
De er ideelle til udendørsaktiviteter som camping og vandring og er også perfekte til festivaler og strandture.
Vi har i dette blogindlæg præsenteret dig for nogle af de bedste powerbanks med solcelle på markedet, med forskellige kapaciteter og størrelser – så der er helt sikkert noget for enhver smag.
Vi håber, at dette indlæg har været informativt og hjælpsomt, og at du nu vil overveje at investere i en powerbank med solcelle til dine kommende eventyr.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Lippa – værdi for pengene
Næste indlæg
Bæredygtige energiløsninger fra Powerbanken.dk
Menu