powerbanken_julegaverideer_til_hende

Julegaveidéer til hende

Mangler du inspiration til julegaver til hende? Eller har du selv svært ved at finde på ønsker til dig selv? Vi har samlet inspiration inden for mobil, lyd, gadgets, så du kan finde den perfekte julegave til dig selv eller til hende, du rigtig gerne vil glæde i år. 

Kalenderen siger december, og det betyder at det snart er juleaften. Hvis du ikke allerede har styr på julegaverne, gør vi hos Powerbanken hvad vi kan, for at hjælpe dig i bund med ønskelisterne. Vores liste til kvinder indeholder gaveidéer, der både er praktiske og personlige, og så de passer til kvinder i alle aldre. Med lidt forskelligt at vælge mellem kan du finde lige den julegave, der passer ind i din prisklasse, og som du tror vil glæde hende allermest.

Massagepistoler, der får hende helt ned i gear

Vil du gerne give kvinden, der har brug for ekstra afslapning og forkælelse i hverdagen en julegave? Så er massagepistolen fra Dr. Rock Lite den ultimative idé. Denne smarte mini-massager giver effektiv massage i eget hjem. På trods af den beskedne størrelse er den spækket med innovativ teknologi, der bl.a. tilbyder forskellige hastigheder, tryk og infrarøde stråler, der giver en effektiv, lindrende massage. Men det er ikke her det smarte stopper.
Hvis hun ønsker sig en mindre massagepistol, så giv Kica massagepistoler et forsøg. De er yderst kompakte, og passer fx perfekt ned i en sportstaske. Støjsvag operation og minimalt design gør dem praktiske og stadigvæk flotte at se på. Hvis du ønsker at give hende den helt store gave, så tag et kig på Zikko Dr. Rock Bian Stone – massagepistol med biansten. Den kan opvarme massagehovedet, der giver en endnu bedre effekt og som giver den perfekte massage. Dét er noget der batter!

Massagepistolerne er alle ledningsfri og har lang batteritid, så du kan have den med på farten og bruge den over længere tid, uden at tilkoble strøm. Få bugt med ømme muskler og stædige muskelknuder med perfekte julegave.

Har hun en lille drøm om at blive influencer?

Køb lavalier mikrofoner til hende. Det er en perfekt måde at opnå bedre lyd på optagelser der bliver optaget på mobilen. På den måde bliver stemmen opfanget meget mere, så man tydeligt kan høre hvad der bliver sagt. Det kan være ideelt til fx Instagram, Tiktok, Youtube og meget mere. Vi har et fint udvalg af forskellige slags og helt sikkert en hun godt hun kunne bruge. Kommer både som 1-pak og 2-pak.
OSB: Vær opmærksom på hvilken model du køber, da de minder meget om hinanden.
Lightning er til iPhone og USB-C er til Android og mere.

Til hende der har det hele – digital billedramme fra Lippa

 • Del øjeblikkeligt billeder fra hele verden direkte fra mobilen til billedrammen.
 • Rammen er nem at opsætte og bruge, selv for dem, der ikke er vant til computere eller sociale medier
 • En perfekt gave – gør det muligt at dele særlige øjeblikke i livet, der bringer glæde mellem generationerne.
 • Super let at komme i gang!
  • 1. Hent Frameo-app på mobil/tablets helt gratis
  • 2. Tilslut din smartphone via WiFi ved hjælp af en personlig kode, vælge det foto, du vil dele, og tilføj en billedtekst
  • 3. Billedet vises på rammen i løbet af få sekunder!
  • 4. Du kan dele fra hele verden – du behøver ikke være på samme WiFi, så længe du har data på din mobil / tablet, så kan du upload billeder til billedrammen
 • Hop ind og læs mere om dem!

Trådløs stereolyd i smukt design

Ingen gider holder styr på lange, irriterende ledninger. Fremtiden er trådløs. En stensikker julegave er lækre, trådløse høretelefoner.
Hvis hun træner meget – hvad end det er løb, cykling, styrketræning eller andet, så giv hende Philips sports bluetooth høretelefoner eller Niceboy Hive Airsport der er udstyret med en krog, der sikrer en stabil og sikker omgang træning uden at høretelefonerne ryger ud af ørene.

Tag fx TaoTronics SoundLibterty 53 og SoundLiberty 79. Her går du ikke på kompromis med kvalitet og størrelse. Med lydisolerende funktion forstyrrer udefrakommende lyde ikke musikken eller dine samtaler. Disse flotte høretelefoner har imponerende lyd og lang batteritid, der gør dem perfekte til at bruge hver dag. Derudover får du et af industriens bedste cases, der giver op til 40 timers ledningsfri levetid til dine earbuds.

God lyd og lækkert design med en stilfuld højtaler – eller til festen

Hører hun stadig musik fra sin bærbar eller fra tv’et? Så er det måske på tide at forkæle hende med en lækker lydoplevelse. Giv hende en trådløs højtaler med knivskarp lyd.
I et flot, let design. Niceboy og TriBit højtalere blender ind i ethvert hjem, hvad end det er på en fyldt køkkenhylde eller som accessories i stuen. Bluetooth-funktionen gør det nemt at nyde trådløs musik, hvor som helst i mange timer, takket være et kraftfuldt indbygget batteri.

Trænger hun til en ordentlig fest-højtaler? Så tjek Niceboy PartyBoss eller PartyBoy ud. De leverer begge enorm lyd og kan spille enhver fest op – og er perfekt til fx haven eller stranden. Med indbygget lys, stor lyd og dyb bas får du enorm meget fest for pengene.

Gør hendes trælse støvesuge-tjans til en leg med disse støvsugere

Støvsugning er en vigtig del af vedligeholdelsen af hjemmet og kan være besværligt, hvis det gøres på den traditionelle måde. Hvis du vil reducere hendes(måske også dit eget) besvær, hvorfor så ikke prøve en af vores tilgængelige støvsugere? Vi har robot-, håndholdte og trådløse modeller at vælge imellem. Især robotten kan være helt uundværlig, da den arbejder selvstændigt på egen hånd, så hun(og måske du) får mere fritid til andre opgaver. Uanset hvilken du vælger vil den støvsuger gøre den kedelige opgave til en leg i forhold til traditionel støvsugning.

Hvem ved – det kan jo være du også får gavn af denne gave.

Effektive powerbanks, der giver strøm på farten

Miljøvenlig powerbank

GreyLimes nye powerbank, GreyLime Power Stone II, der blev lanceret i 2020, er en fantastisk kombination af pris, kvalitet, design og teknologi, der smelter sammen og giver dig en powerbank i topklasse. Power Stone ll er lette powerbanks, der lynhurtigt lader enheder op. Den fås fra små udgaver fra 2600 mAh og helt op til imponerende 20000 mAh.
Alt emballage er plastfri og powerbanken er udviklet med omtanke på planeten. Køber du denne fine powerbank (Eller et andet produkt fra GreyLime) planter GreyLime et træ. Så mangler du en julegave, der er effektiv og giver dig grøn samvittighed, er Power Stone ll serien et godt bud. Find den i flere flotte naturlige farver.  

Store powerbanks med smæk i – perfekt til mobil og tablets

Er hun altid på farten? Måske pendler hun, rejser meget eller er meget udendørs?
Så kan en stor powerbank være en rigtig god gave. På den måde har hun altid strøm lige ved hånden.

Har han et hun eller et hjørnebord hvor der mangler lidt lys?

Opgradér hans lys med denne smarte lampe der kan justeres i vinklen, lysstyrken og varmen i farven. Disse skrivebordslampe er smart, og har et lækkert stilrent og simpelt design. Udover det får man en skrivebordslampe hvor lyset kan justeres. Både lysstyrken men også selve varmen kan justeres – så man kan vælge mellem en helt kold eller dejlig varm hvid farve.
Det kan være en sengelampe med indbygget vækkeur og trådløs opladning var sagen.
Hop ind og læs mere om dem.

Giv et bæredygtigt mobilcover til hende i julegave

Bionedbrydelig covers er det nye

Danske GreyLime har udvidet deres produktportefølje med skønne tech-gadgets i år. Mangler du en mindre, billig julegave har GreyLime et bredt udvalg af flotte mobilcovers til iPhone og smartphones. Disse innovative covers er bionedbrydelige, hvilket skåner naturen. Det betyder at coveret nedbrydes hurtigere i forhold til mange andre covers. Når du alligevel skal passe på dine telefon med et cover, kan du i samme omgang også passe på planeten. Mobilcoverne er minimalistiske, men fås i flere naturlige farver.
Se alle GreyLime mobilcovers.

Populær mobilcover i flotte designs

Pas på mobilen med stil med dette populære mobilcover. iDeal Of Sweden covers bliver revet væk fra hylderne, men hos Powerbanken kan du finde flere forskellige covers til iPhone og smartphones. De mange designs varierer i både farver, mønster og pris. Så der er noget til ethvert gavebudget og enhver personlighed.

USB-C kabel med lynhurtig opladning

Er hendes nuværende USB-C kabel flosset eller oplader den kun, “hvis den lige sidder i den rigtige vinkel”? Så er det måske på tide med et nyt kabel.
Fx GreyLime der har nylonflettet konstruktion der gør dem yderst holdbare. De kommer i 2 længder – 1 meter og 2 meter, og i 4 forskellige flotte farver: sort, blå, beige og grøn.
Der er kabler til enhver enhed – alt fra Android, til iPhone, MacBooks, tablets osv.
Ankers PowerLine Select serie er testet til at kunne udholde mange tusinde bøjninger. Den er kraftig nok til at kunne oplade iPhone 8 op til 50% på kun 30 minutter. Kablet kan kan lynhurtig overføre og dele filer mellem enheder med en hastighed op ti 480Mbps. PowerLine Select kombinerer pris, kvalitet og design i ét perfekt produkt.

Effektive og kompakte vægopladere

GaN vægopladere er utrolig effektive vægopladere der er ydmyge i størrelsen. Selvom de er mindre end traditionelle opladere, så har de stadig mere kraft at byde på. Oplad fx iPhones samt andre smartphones og tablets lynhurtigt op. GaN teknologien muliggør at du kan få så kraftig strøm i den meget lille størrelse. Mangler hun en ekstra oplader – i soveværelset, køkkenet, stuen – så køb den her.

Trådløs oplader til den moderne kvinde

Mangler hun en oplader, men hader hun ledninger? Så er trådløse opladere som sendt fra himlen.
En trådløs oplader er ofte designet i et minimalistisk udseende, som selv hende, der går op i indretning og design kan godkende. Læg mærke til de flotte og tidsløse designs – der går du ikke galt i byen.

Tag fx Anker PowerWave ll der giver masser af strøm op til 15W – det ser man ikke så tit i trådløs opladning, og er så er designet bare utrolig lækkert og stilrent.

Eller hvad med en 2-i-1 oplader, der kan oplade både iPhone 12 (og nyere modeller) plus fx AirPods samtidig.

GP Batteries’ trådløse oplader kan oplade smartphone vandret eller lodret. Placer din smartphone på holderen og oplev en problemfri og trådløs opladning. Vær blot opmærksom på, at hendes smartphone understøtter trådløs opladning.

Flot opgradering til hjemmekontoret

Det er som aldrig før blevet vigtigt, at hjemmet har optimale arbejdsforhold. Derfor har Powerbanken naturligvis også praktiske løsninger der opgraderer hjemmekontoret til et næsten professionelt kontor.

Praktiske computerstandere til bærbar og skærm

Designet fra Satechi og Twelve South blæser en helt omkuld. Det stilrene design passer til ethvert kontor og gør skrivebordet overskueligt.
Twelve South computerstanderne få skærmen op i en bedre højde, så hun får en bedre arbejdsstilling. Det er godt for nakken og ryggen, og i det hele taget kropsholdning.
Satechi computerstanderen kan bruges til både din bærbar og din skærm. Standen skjuler dit tastatur og mus, når du ikke benytter det eller kan bruges til at skjule kabler og opladere, så det ikke flyder på dit skrivebord.

Har hun Apple Watch?

Skal der lidt mere farve på hendes tilværelse? Opgradér hendes rem til Apple watch.
Lippa har et stort udvalg af lækre remme til samtlige Apple Watch modeller.
Se alle Lippa Apple Watch Remme, og vi har også skærmbeskyttelse til Apple watch og opladere.

Multiport adapter i lækkert design

Har computeren ikke nok udgange? Så kan du opgradere med denne flotte adapter fra Satechi.

Disse multiport adapter giver mulighed for at tilkoble ekstra enheder til hendes bærbar eller stationær – nyd fx 4K HDMI, 2 USB-A porte og 1 USB-C opladning. Størrelsen gør den nem at pakke ned i tasken eller tage med i lommen, så enheder hurtig kan tilkobles, hvad end det er i hjemmekontoret eller i konference lokalet. Det er perfekt til hende der har en MacBook eller lignende, og som ikke har nok porte i sin laptop. Disse adapters udvider antallet af udgange, og giver et meget bedre setup.

Smart fuglefoderhus med indbygget kamera og solceller på taget

Har i en have eller altan, hvor der måske kan hænge et smart fuglefoderhus?
Det har indbygget kamera, så du kan følge med live fra mobilen. Den kan genkende over 10.000 fuglearter, så vedkommende kan lære mere om de danske fugle. Rigtig fed gave.

Vi er klar til at hjælpe dig

Find disse fede produkter og mange flere på shoppen. Husk, at du kan kan bytte julegaver helt frem til 15. januar. Du får gratis levering ved køb over 599 kr., og vi bestræber os på at levere mellem 1-2 dage efter at vi har modtaget din ordre. Har du spørgsmål til f.eks. vores produkter, levering og returnering kan du tage kontakt til her. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, og gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Reolink – Din sikkerhed i fokus
Næste indlæg
Julegaveidéer til ham
Menu