Anker powerbanks

Kender du ikke allerede Anker, så er det kort sagt et kinesisk/amerikansk brand, der er startet af en gruppe venner, der sammen forlod Google for at koncentrere sig om USB opladning og særligt med fokus på power banks. I dag er Anker USA’s største brand inden for USB opladning og nok også verdens største. Deres fokus ligger i simple, men stilrene design som alle kan være med på, og så skal prisen være en som alle forbrugere har mulighed for at kunne købe. Dette kombinerer de på fantastisk vis med at levere markedets bedste power banks og med de nyeste teknologier som Power IQ og Qualcomm Quick Charge.

Ankers 3 serier: Astro, PowerCore og PowerCore+
Anker har gennem årene leveret en række forskellige power banks og opdaterer jævnligt deres serier og modeller, så de indeholder de nyeste teknologier. Igennem de sidste år har deres Astro og PowerCore serie været blandt de mest populære, men med deres PowerCore+ serie leverer de markedets ypperste power banks. PowerCore+ serien kommer i et super stilrent aluminiumsdesign og har både muligheden for at oplade kompatible enheder via Quick Charge 3.0, men også selv blive opladt via denne teknologi. Det er altså slut med at skulle vente i halve døgn på at ens power bank er blevet fuldt opladt. Det gøres nu på få timer!

Skal man skelne mellem deres 3 serier, så kan man sige, at Astro var deres første serie, som udkom i et blankt plastikdesign, hvor PowerCore blev lanceret med et mere mat plastiskdesign. PowerCore serien var også her, hvor Anker begyndte at integrere Quick Charge teknologien som i dag fås i flere af deres enheder. PowerCore+ kalder Anker selv for “Our flagship series of premium portable chargers” eftersom de er produceret i et hårdfint materiale og alle indeholder de nyeste teknologier.

En anden af Ankers store fordele er, at alle deres power banks som minimum kan oplades med 2A, hvilket giver en meget hurtigere opladning en mange traditionelle power banks, der blot oplades med 1A. Udover at have et input på minimum 2A, så giver alle Ankers power banks også mulighed for at kunne oplade enheder med 2A via mindst en af deres USB outputs. Alle deres power power banks kommer desuden med simple og nøjagtige LED indikatorer, der viser, hvor meget strøm du ca. har tilbage på din power bank.

Anker Astro

Astro

Anker PowerCore

PowerCore

Anker PowerCore+

PowerCore+

 

 

 

 

 

 

Virker en Anker power bank til min mobil?
Det korte og præcise svar er, JA! Mange tror fejlagtigt, at man skal finde en power bank, der passer til ens Samsung, iPhone, HTC, Nokia osv., men det behøver man altså ikke. En power bank er et universalt eksternt batteri som alle smartphones kan benytte. Det eneste man skal være opmærksom på, er det type kabel, der medfølger til power banken. 99,9% af alle power banks oplades via et micro usb kabel og det er også sådan et kabel, der følger med i pakken, når man køber en power bank. Hvad gør man så, når ens mobil ikke oplades med et micro usb kabel? Man har to muligheder. Enten benytter man sit eget normale opladerkabel til sin smartphone, eller også køber man et ekstra kabel. Find et kabel til netop din smartphone lige her.

Hvor finder jeg Anker power banks?
Vi har en hel side fyldt med Anker produkter, som du kan finde ved at klikke her.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
KFC introducerer opladelig meal box
Næste indlæg
Qualcomm Quick Charge – hurtig opladning af elektronik
Menu