Black Friday – find de bedste tilbud

Black Friday og uoverskuelighed går nærmest hånd i hånd. Det kan være ekstremt svært at overskue, hvor de bedste tilbud skal findes og hvordan man sikrer sig, at de ender i kurven hos en selv og ikke de andre shoppere.

Den gode taktik

For det første, kan det være en god idé at handle på nettet. Det er dels nemmere at overskue og desuden vil tilbuddet starte tidligere – webshops har jo ikke åbningstider på samme måde, som fysiske butikker.

For det andet, er handel på nettet væsentligt nemmere at overskue, der kan du shoppe i flere butikker på samme tid og ofte tilbyder webshops også særlige VIP-tilbud, hvis man tilmelder sig deres mailingliste, hvilket gør det endnu nemmere at forberede sig på indkøbene. Vi anbefaler derfor altid at tilmelde sig nyhedsbreve og særlige emaillister lige i denne periode. Man kan jo altid framelde sig bagefter.

De fleste webshops laver også helt konkrete landingpages, altså specifikke sider, der viser alle de produkter som webshoppen har på tilbud. Det gør det utroligt nemt og overskueligt at finde rundt i tilbuddene. Du finder eksempelvis vores her: https://powerbanken.dk/2018-black-friday/

Stol ikke på tilbuddene 100% – vær kritisk. År efter år ser man desværre nogle butikker forsøge at manipulere med priserne. Det kan være, at man i ugerne op til Black Friday pumper priserne kunstigt i vejret, så man kan give nogle ekstra gode tilbud på selve Black Friday. Vær derfor kritisk overfor tilbuddene, hvis du synes der er noget, der ikke ser rigtigt ud og at tilbuddet ikke er specielt godt.

Herunder finder du nogle af de webshops, som har ry for at have de bedste Black Friday tilbud – så har vi hjulpet dig lidt tættere på en god handel!

De bedste tilbud

  • Wupti.com har et kæmpe udvalg af forskellige varer, som du selvfølgelig finder massevis af tilbud på. Der er især gode penge at spare på computere, tablets og telefoner!
  • Trænger garderoben til fornyelse er Boozt.com eller ASOS.com stedet at handle! Udvalget er enormt og du kan finde gode tilbud på mærkevarer til både ham, hende og ungerne.
  • Mangler du nye køkkenmaskiner, så er Imerco.dk og Whiteaway.com stedet at handle. Der er alt hvad dit bage-hjerte kan begære!
  • Er du til tech-gadgets så slå vejen forbi MyTrendyPhone.dk, MobilCovers.dk eller selvfølgelig Powerbanken.dk. Her finder du masser af høretelefoner, powerbanks og andet tilbehør!

Hvad du skal købe, kan vi selvfølgelig ikke hjælpe dig med – vi ved jo ikke, om du er på jagt efter en ny blender, ny computer eller vinterstøvler – men butikkerne ovenover dækker kategorier for enhver smag, så mon ikke der også er noget for dig?

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Harry Potter: Wizards Unite – hvornår kommer det?
Næste indlæg
Drop juleræset og køb dine gaver på nettet!
Menu