De 10 bedste praktiske julegaver til de travle

Vi ved, at det kan være et kæmpe arbejde at få julegavepuslespillet til at gå. Hvem skal have hvad? Hvem ville blive glad for hvad? Det er svært, for man vil gerne give gode og brugbare gaver, som folk bliver glade for og kan bruge.

Alle kender det og derfor vil vi gerne hjælpe med et par gode julegaveideer. Her får du 10 styk, som helt sikkert vil glæde en af dine travle venner eller familiemedlemmer – de her gadgets er nemlig perfekte til folk, der altid er på farten.

Tile Bluetooth Tracker

Alle hader ikke at kunne finde sine nøgler, for de bliver selvfølgelig altid væk, når man skal bruge dem og er på vej ud. Denne fikse lille nøglering hjælper dig med at holde styr på, hvor dine nøgler er via bluetooth og en app på telefonen, så du nemt kan finde dem igen. Er nøglerne uden for rækkevidde, så kan appen også fortælle dig, hvor de sidst var. Smart!

https://www.thetileapp.com/en-us/products/mate

SmartHalo Cykelnavigator

SmartHalo er den ultimative cykelgadget! SmartHalo forbindes til din telefon og hjælper dig nemt med at komme hurtigt fra A til B uden, at du skal kigge på et kort – SmartHalo fortæller dig, hvilken vej du skal! Dertil får du også indbygget tyverialarm og cykellygte, og en assistent som samler sundhedsdata og fortæller dig, når du får en SMS eller et opkald.

https://www.smarthalo.bike/da/

Nebula miniprojektor

En af de nyeste og bedste bærbare projektorer på markedet! Sæt en film på uanset hvor du eller spil playstationsspil på hele væggen derhjemme i stedet for at nøjes med det lille tv.

https://seenebula.com/pages/capsule

Powerbank

En powerbank er den ultimative gave til den travle person, som har brug for lidt ekstra strøm på farten. Der findes et væld af modeller alt efter, hvad behovet for opladning er.

https://powerbanken.dk/produkt-kategori/powerbanks/

Popsocket

En popsocket er en smart lille dims, som du sætter bag på din telefon, så du bedre kan holde fast på den med en hånd og betjene den samtidig. De findes i mange farver og mønstre, så der er helt sikkert en til enhver smag.

https://popsockets.dk

Apple Watch

Et Apple Watch er en lækker og brugbar gadget, som alle vil blive glade for. Det nye Apple Watch Series 4 har mange fede features, der kan hjælpe med at holde styr på sundhed, opkald, SMS’er, aftaler og meget andet. Perfekt til den travle og aktive person.

https://www.apple.com/dk/apple-watch-series-4/

Lydreducerende hovedtelefoner

Lydreducerende hovedtelefoner kan være en velsignelse for alle, der er nødt til at arbejde på farten eller på den anden side har brug for at slappe af. Lydreducerende høretelefoner lader dig høre kun det, som du vælger skal komme ud af dem. Så kan du fokusere på det og intet andet.

https://www.sony.dk/electronics/hovedboejle-hovedtelefoner/wh-1000xm3

Mini printer

Med en trådløs miniprinter kan du printe billeder på farten, eller hvor som helst. Den er så lille, at den passer i lomme og kan tages med alle steder. Perfekt hvis man både er travl og glad for billeder!

http://www.canon.ca/en/Features/IVY

Trådløse højttalere

Der findes ikke mange, der ikke sætter pris på musik og hvem elsker ikke at kunne ligge ude i haven, ved havet eller cykle en tur og så høre på musik samtidig med. Med en trådløs højttaler kan du tage musikken med dig rundt omkring og have musik til mange timer.

https://powerbanken.dk/produkt-kategori/hoejttalere/

Zikko World rejseadapter

Et musthave til den travle rejsende! Med denne rejseadapter passer strømstikket eller føntørreren altid i stikket, uanset hvor du skulle befinde dig. En lækker lille og praktisk gadget!

https://powerbanken.dk/produkt/zikko-world-rejseadapter-eu-uk-usa-ch-nz-au-4-port-usb-a/

Det var 10 bud på lækre praktiske gaver – god gavejagt!

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Drop juleræset og køb dine gaver på nettet!
Næste indlæg
De fire bedste julegaver til hende
Menu