Bliv ferieklar med de helt rigtige gadgets

Det er sommer og ferien banker snart på døren for de flestes vedkommende. Vi går forhåbentlig en lækker sommer i møde med fuld hammer på solen og lange sensommeraftener. Skal du bruge de fleste dage på stranden med grill og badning? Eller har du planlagt at rejse rundt i Danmark og nyde den danske natur?
Når du tager på tur – hvad end det er på stranden eller rundt i Danmark, er der nogle ting, der bare gør det nemmere være afsted.

Nok har vi ikke festivalerne i år, der gør os afhængige af powerbanken, når vi render rundt på festivalpladsen og skal finde venner eller den højtaleren, når vi sidder i camp’en og skal have Poul Krebs med ‘Sådan nogen som os’ smækket ud over hele teltpladsen. Men det gør os ikke alligevel ikke helt fri fra de smarte gadgets – for vi festivalen bliver jo blot skiftet ud med road trip i Danmark, lange aftener på stranden eller måske en tur til de svenske fjelde. Og her skal vi også have vores strøm, lommelygte eller musik med.

Hold strøm på farten

Først og fremmest er det godt at kunne lade sin smartphone eller iPhone op, så du ikke står med en død telefon, mens du laver en story til Instagram eller mens du ringer til far for at høre, hvordan du tænder grillen. Vi har flere powerbanks, der er robuste og særlig velegnet til lange dage i solen. Se eksempelvis vores solcelle powerbank, som lader op i solens stråler. Dermed kan du oplade igen og igen, fordi din powerbank også selv bliver opladet. Det kunne ikke være mere smart! 

Spil op til fest og hygge

Hvad end du er på stranden, i parken eller i sommerhuset, er det lækkert at kunne spille musik, som alle kan være fælles om at høre. Det skal være slut med transportable højttalere med skrattende lydkvalitet. Vi har derfor en transportabel højtaler, som du kan tage med rundt. Den er større og kan ikke være i rygsækken, men lyden er helt i top. Og selvom den er stor, er den nem at transportere rundt, når du rykker strandfesten hjem i haven. Højtaleren forbindes til telefon, tablet eller computer via Bluetooth, så alle kan være med til at styre musikken. Det smarte ved højtaleren er, at du ikke skal fumle med ledninger og stik på farten, men højtaleren kører på et genopladeligt batteri, der giver lækre toner i op til 6 timer på kun én opladning. Du er altså sikret god musik i mange timer.

Tag biografen med i lommen

Skal du toppe sommerstemningen, kan du skaffe dig en udendørs projekter til at se film på med dine venner på lune sommeraftener, hvor det stadig er behageligt at være udenfor. Projektoren har indbygget højttaler, som sikrer en fantastisk lydkvalitet. Et produkt, hvor billede og lyd går hånd-i-hånd, og hvor designet er lækkert og stilrent. Find et hvidt lærred eller en tom væg, tilslut telefonen og læn dig tilbage og nyd oplevelsen.

Køl dig selv ned i sommervarmen

Er du typen, der nyder at slappe af indenfor, er det vigtigt at have styr på indeklimaet. Vi har denne geniale ventilator med 3 forskellige programmer, så du ikke smelter i sommervarmen. Det minimale design gør, at ventilatoren passer perfekt til både stuen, soveværelset og kontoret.

Grejet til den udendørs type

Er du mere typen, der nemt kan få tiden til at gå udenfor med vandreture og sportslige aktiviteter?Så kan det være, at vores RAVPower Extreme er et match for dig. Powerbanken er bygget til udendørs brug og sikrer mod vand, støv og stød. 

Har du planer om tage på vandreture eller skal du overnatte i shelters, får du helt sikker brug for en lommelygte (Så du sparer strømmen på din mobil). Sørg for at tage en ekstra lommelygte med eller medbring en pandelampe, der er mere handy, når du skal op om natten.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Anker – når kun det bedste er godt nok
Næste indlæg
Værnemidler: Powerbanken passer på dig
Menu