Giv den perfekte gave til konfirmanden

Det er ved at være den tid, de unge er blevet ældre og er på vej til at træde ind i de voksnes verden. Hertil kommer samtidig det store spørgsmål. Hvad skal man give i gave? Man kunne vælge at gå den lette vej, og give en stak kontanter i en konvolut. Eller man kunne give dem en af vores udvalgte produkter, der ikke kun er praktiske, men samtidig viser konfirmanden, at man har lavet grundige overvejelser over, hvad der lige præcis passer til dem.

Er du en af dem der lige nu leder efter inspiration, når det kommer til, hvad du skal give i konfirmationsgave? Stop søgningen og se med her. Vi har fundet de perfekte gaver du kan give, for at gøre en fed dag endnu federe. Om det er til en dreng eller pige, dyr gave eller billig, så vil du finde præcis det du leder efter lige her.

Gaven til Konfirmanden under 500 kr

Hvis du vil give en konfirmations gave i en lidt billigere prisklasse, har vi herunder samlet en masse produkter, der på trods af den billige pris, stadig ville imponere enhver konfirmand. Nedenstående er produkter, der har en pris på under 500 kr, og du finder bl.a. smartwatches, høretelefoner, ring lights, og meget mere.


Et stilrent og funktionelt smartwatch

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch kan også betegnes som en ‘wearable’ enhed, da det ofte ligner et normalt armbåndsur, men som gemmer på fed, moderne teknologi. Udover, at du kan holde øje med klokken og datoen, kan du tracke din puls, høre musik, besvare opkald og mails og meget andet (alt efter, hvor mange apps du har).

Ur i stilrent design

Smartwatches er meget forskellige, når det kommer til design. Nogle ligner et almindelig ur, mens andre ikke lægger skjul på, at det er et digitalt og mere anderledes ur.

Fordele ved et smartwatch

  • Du kan nemt forbinde din smartphone med dit smartwatch
  • Styr musik, se indgående opkald og læs mails direkte fra urskiven
  • Hold overblik over din aktivitet
  • Få et smartwatch, der både er flot og praktisk
  • Du kan se hele vores sortiment af smartwatches her

Tag de fedeste billeder

Hvad er et Ring light, og hvorfor er det blevet så populært?

I en tid hvor sociale medier er på sit højeste, og der bliver taget et hav af billeder, er Ring light det perfekte produkt til at få taget de bedste billeder. Et ring light er som navnet antyder, en ring af lys, der kan justeres i lysstyrke, til at give det perfekte lys i enhver situation. Er du streamer, influencers, eller kan du bare godt lide at tage mange billeder, enten af familien, venner, eller noget helt tredje? Så er Ring light lige noget for dig.

Powerbanken har en bred variation af Ring light til hende eller ham, der kan lide at få taget de perfekte billeder. Dette kan være en gave, der kan gives tidligt på dagen, så konfirmanden har mulighed for at få taget fede billeder med familie og venner samt, gæsterne kan lave videohilser til konfirmanden. Alt i alt er dette en fed gave, der kan bruges til at forbedre mange øjeblikke.


Er konfirmanden musikinteresseret eller, nyder konfirmanden bare musik i god kvalitet så har vi nogle fede in-ear høretelefoner

Alle kan bruge et par solide in-ear høretelefoner. Her ved Powerbanken.dk ligger vi inde med et bredt sortiment der passer til enhver smag, og som samtidig ligger i en hel fornuftig prisklasse. Skal høretelefonerne bruges under træning, så kan vi anbefale TaoTronics Soundliberty 97, høretelefoner, der ikke bare er vandtætte, men samtidig giver musik i god kvalitet, dertil kan også JBL Endurance bruges i samme situation, og man kan aldrig gå galt i byen, når det kommer til JBL.

Hvis man skal give den perfekte gave under 500 kr, kan man ikke gå helt galt i byen med et par solide in-ear høretelefoner. Man skal ikke skue af prisen, disse budget høretelefoner kan konkurrere med de bedste af de bedste.


God musik gør alle mennesker glade

Skulle gaven være noget, der kan holde festen i gang, så vil det passe godt med en fed bluetooth højtaler. Forever Toob er også optimal til at have med udenfor, da de er vand og støvsikret, hvilket gør at de passer perfekt til havefesten, stranden eller endda, hvis du kan lide at høre musik mens du er i bad.

Disse højtalere ligger i denne billige prisklasse, men går på trods af det ikke ned i kvalitet. Så hvis du vil gøre en konfirmand glad, så vil du ikke skuffe med en af disse bluetooth højtalere.

Fordelene ved Forever Toob Højtalere

  • Smart design – ergonomisk, holdbart og stor lyd takket være det tubeformet design
  • 2 aktive højtalere – nyd høj og dyb bas med 2 x 15W højtalere
  • Holdbart og vandtæt – vær ikke bange for at højtaleren får lidt vand på sig med IPX7 rating
  • Solid og meget power for pengene – leverer lydstyrke med op til 30W og 10 timers spilletid

.

Gaven til konfirmanden over 500 kr

Søger du gaver, der ligger i den dyrere ende, som også er af højere kvalitet? Her ved Powerbanken ligger vi inde med mange fede varer, der vil fungere perfekt som gave til en heldig konfirmand.


Mangler konfirmanden et par over-ear høretelefoner, der kan bruges mens han/hun er på farten, og hvor kvaliteten er i orden?

Lytter konfirmanden tit til musik, har travlt med studier, rejser eller træner, så vil et par gode over-ear høretelefoner være en fantastisk gave. Disse over- ear høretelefoner har en masse forskellige fordele, så de passer til forskellige personligheder.

Disse høretelefoner sidder behageligt, og kan bruges i timevis med deres store batterier. Samtidig slipper man for ledning, der alt for ofte kan side fast i kroge, dørhåndtag og en masse andet. Så hvis du vil give en fed gave til en kommende konfirmand, så kan du sagtens slippe afsted med et par fede høretelefoner fra vores website.

For at se hele vores katalog kan du klikke her.


ALOGIC trådløse opladere

ALOGIC opladestationer er lavet fantastisk, den kan oplade flere apparater samtidig, men også kan gøre det trådløst hvilket vil sige at du ikke behøver alt for mage ledninger, til at ligge omkring, dig. Du kan blot lægge dit apparat på opladestationen og vupti, så oplader den helt automatisk. Alt det kræver er at selve opladestationen er tilsluttet en stikkontakt, og så er du i gang. Dette ville være en utraditionel gave men ikke desto mindre en god gave til en konfirmand. læs mere om vores ALOGIC serie her.

ALOGIC Power Hub

  • Oplad op til 4 enheder på samme tid
  • 2 x trådløs opladningspladser op til 10W
  • 1 x USB-C port op til 18W
  • 1 x USB-A port op til 7,5W

Powerbanks der kan lidt ekstra

Ved Powerbanken.dk har vi et bredt sortiment af powerbanks, både nogle i den lave ende når det kommer til mAh, men også nogle i den højere ende. Her kan du se en del af vores katalog af powerbanks, hvor man ikke kommer til at mangle strøm i lang tid, og der er nok strøm til at oplade en smartphone eller en iphone op til flere gange alt efter hvor stort batteriet er.

Disse powerbanks, kan oplade alle telefoner, om så det er Samsung, Huawei, IPhone eller One plus mm. alt det kræver er det korrekte stik, og så kan du lade op på farten, ferien, eller mens du scroller Facebook hjemme i sofaen. Hvis du er interesseret i en powerbank, kan de se hele vores sortiment her.

Lidt til det gode formål – plant et træ

Hvis du gerne vil forkæle den komme konfirmand og samtidig give til et godt formål, så har GreyLime et samarbejde med Plant a tree. Dette går ud på at for hver Greylime produkt der bliver solgt, bliver der plantet et træ. Dette er et initiativ vi her ved Powerbanken, er stolte af at støtte og vi håber du vil hjælpe os med at støtte også.

Jorden bliver afskovet. Med en hastighed svarende til 50 fodboldbaner i minuttet! Jorden kalder på hjælp – og vi reagerer højt og tydeligt. GreyLime er en stolt Plant-A-Tree Partner, og de har allerede plantet 20.000 træer i Afrika. De støtter den internationale non-profit organisation, Trees for the Future, og du kan også give din støtte ved at købe et GreyLime produkt. For hvert af deres produkter, du køber, plantes der et træ, og på denne måde er du med til at give afrikanske landmænd et bedre liv, samtidig med at du skaber et bedre klima og beskytter jordens biodiversitet.

Powerbanken sælger produkter fra GreyLime, der producerer varer, der har bionedbrydelige dele eller miljøvenlig emballage samt har et samarbejde med Plant a tree. GreyLime er ikke en grøn virksomhed. Ja, de tilbyder bionedbrydelige smartphonecovers, men desværre er powerbanks (endnu) langt fra at være “grøn” teknologi. Så samarbejdet med Trees for the Future er en af ​​måderne, hvorpå de forsøger at genoprette en vis balance. Giv tilbage til naturen – og giv tusindvis af afrikanske landmænd mulighed for at genoprette balancen i deres eget liv. For der plantes ikke kun træer.

Trees for the Future uddanner bønder over hele verden i måder at revitalisere deres jord og i bæredygtige dyrkningsmetoder, hvilket øger deres indkomst og deres evne til at sætte mad på bordet. Samtidig med at de gør dem mindre sårbare over for klimaændringer. Trees for the Future virker over hele verden, fordi den tankeløse ødelæggelse af skovhabitater desværre er et stort globalt problem. De værst ramte områder er i Afrika, Latinamerika og Syd- og Sydøstasien. Derfor kan der ikke vendes ryggen til problemet.

Designrige og effektive powerbanks fra Greylime

Greylime covers

Powerbanken.dk fører mange fede GreyLime covers, der passer til en lang række forskellige mobiler, og ikke nok med at prisen er god, så går dit køb til et godt formål, da der ligeledes bliver plantet et træ for hvert solgt cover. Disse covers er lavet af bionedbrydelige materialer. På denne måde undgår man unødvendig plastproduktion, og hjælper miljøet med at skabe en grønnere fremtid.

GreyLime kabler

GreyLime, har lavet et hav af kabler, der passer til mange forskellige smartphones, powerbanks, tablets, laptops og meget andet. Der findes med en lang række af forskellige stik, samt i forskellige længder. Så hop ind og tjek de resterende kabler ud her.

Levering: husk at vi ved Powerbanken.dk har fri levering, hvis du køber for over 499 kr.

Husk at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål angående produkter, levering og meget mere.
Vi sidder klar til at hjælpe, og bestræber på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt – både telefonisk, mail og via chat.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Stor lancering på shoppen: Nye høretelefoner fra Philips til den kræsne lydfanatiker
Næste indlæg
Hombli gør dit hjem til et smart home uden besværlige opsætninger
Menu