Power bank Apple Watch

Det er efterhånden ret almindeligt, at armbåndsuret ikke bare består af 2 visere, en rem og en urskive. Den digitale del er, også her, overtagende. Vi tænker naturligvis på Apple Watch, som i år blev lanceret for anden gang. Apple Watch synkroniseres med din iPhone, hvorefter du kan hente stort set al data fra dette, uden at din iPhone skal op af lommen. Men, som det er med iPhone, er det med Apple Watch: Det går hurtigt med at bruge strømmen. Isæt hvis du anvender Apps som messenger, aktivitetsmåling, snapchat osv. Men bare rolig, Powerbanken.dk har power banks til dit Apple Watch.

Apple Watch oplader kabel

Som du allerede ved, hvis du har et Apple Watch, oplades dette med en noget anderledes oplader, end din iPhone, som bruger det såkaldte lightning kabel. Apple Watch oplades via en rundformet magnet, der i den anden ende tilsluttes væg-lader eller USB-indgang via netop USB.

Det betyder (heldigvis) at alle vores power banks, kan oplade dit Apple Watch. Det eneste du skal gøre er, at tilslutte dit Apple Watch kabel til USB i power banken.

Powerbanken.dk anbefaler

I forbindelse med opladning af Apple Watch via power bank, anbefaler vi følgende modeller:

Power stone-serien:

En lidt større model, der med dine 10.400 mAh, kan lade en smartphone mere end 4 gange. Denne power bank er en testvindende sag fra mærket GreyLime, som er yderst populær. Herunder ser du et billede af Power stone 10.400 mAh fra GreyLime. Modellen fås også mindre, dog med færre mAh, som f.eks. udgaven med 7.800, 5.200 eller 2.800 mAh.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du en power bank, der fylder lidt mindre, eller har du bare ikke det store behov for et højt niveau af mAh, så kan vi bl.a. anbefale GreyLime power bank tough-serien eller GreyLime power slim, som også variere i mAh:

 

 

 

 

 

 

 

Det var blot et par bud på power banks, der går godt sammen med Apple Watch, så du også her er sikret, at du ikke kommer til at mangle strøm. Vi håber vores udvalg falder i din smag, og glæder os til at sende din ordre 🙂

Har du spørgsmål, sidder vi næsten altid klar på vores livechat. Vi ses!

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Billig power bank
Næste indlæg
Bedste power bank
Menu