Power Stone: nu også testvinder i Ekstra Bladet

For ikke ret mange uger siden, stod vi med testvinderen, Power Stone og tænkte: hvor er det fantastisk, at det arbejde vi selv gør, for at teste vores produkter, giver mening og bærer frugt, når det kommer til, at de skal stå den ultimative test. På daværende tidspunkt havde vi vundet en stor test i POLITIKEN og kunne næsten ikke få armene ned. Nu står vi der igen. Denne gang i et andet af Danmarks største medier, Ekstra Bladet. Den selv samme power bank, som vandt i POLITIKEN, kan nu fejre “the double” med sin 2. test-sejr på ganske få måneder.

Testen, som Ekstra Bladet kalder “kæmpe test: her er den bedste power bank” kommer omkring stort set alle parametre inden for power banks, herunder kapacitet, milliampere, test af både 1- og 2 ampere udgange, ydeevne, tid for opladning og design. Alt i alt lykkedes det vores Power bank, Power Stone fra Greylime.eu, at vinde på alle disse parametre.

Om testvinderen

Power Stone eller Powerbank Stone, som de har valgt at kalde den i testen, er en kompakt power bank i et stilfuldt og meget rent design. Overfladen er rug, men yderst behageligt at røre ved, samtidig med, at de bløde former giver power banken et udtryk, der virker enormt moderne. Power Stone indeholder hele 10.400 mAh, som giver mere end 4 kraftfulde opladninger til din smartphone. Denne har ligeledes LED-indikatorer der fortæller om batteriets niveau, og både 1 ampere og 2 ampere udgang, så du også kan lade din tablet. Alle disse funktioner og design vejer tilsammen kun 235 gram.

Du kan læse mere eller købe Power Stone her. Du kan også læse hele testen i Ekstra Bladet – desværre kun, hvis du er betalende bruger, da de åbenbart synes, at testen ikke er for alle at læse…

Vi, hos Pwerbanken.dk, ønsker alle en dejlig uge, hvor du naturligvis kan få den dobbelte testvinder til spot pris.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Her er den mindst holdbare telefon i 2015
Næste indlæg
FDIH E-handelspris 2016 går til…
Menu