Power Stone fra GreyLime – Testvinder i Politiken

Det er ikke så tit, man står med en testvinder i hånden, og slet ikke et af sine egne produkter. Ikke desto mindre er det, hvad der skete for Powerbanken.dk tilbage i efteråret 2015, da vi blev kåret som testvindere af Politiken. Der var flere power banks om buddet, men i sidste ende måtte anmeldere konstatere, at ingen af de andre testede power banks, kunne hamle op med vores Power Stone.

power-bank-power-stone-10400-mah-testvinder-i-politiken-5

Det startede tilbage i sommeren 2015, hvor vi blev inviteret af Politiken til at deltage i en omfattende test af power banks – et tilbud vi naturligvis takkede ja til. Pointen var at præsentere læserne for den ultimative lommelader i form af en power bank. Vi tilsendte dem vores, i forvejen, populære produkt, Power Stone.

Testen gik i luften og ikke mere end en måned efter, stod vi med en vaske ægte testvinder i hænderne. Det betød naturligvis at salget steg markant af dette produkt, og at vi måtte have fat i vores leverandør for at få en ny ordre sat igang hurtigst muligt, så vi ikke løb tør.

Siden da er der røget mange Power Stones over disken og vores klare indtryk er, at kvalitet og design går op i en højere enhed til en fornuftig pris.

Vi vil fremadrettet have vores populære Power Stone på hylderne i de vante farver: Mørkeblå, grå og sandfarvet. Vil du se eller læse mere om Power Stone, kan du gøre det her.

Du kan også læse hele testen i Politiken her.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Powerbanken.dk er nu e-mærket
Næste indlæg
Powerbanken.dk forlænger aftale med ingenCo2
Menu