Setup’et til din bil

Bruger du meget tid på farten i bilen? Eller er du bare helt vild med bilgadgets? Så bliv endelig ved med at læse videre. Vi har nemlig lavet en guide til produkter, der kan være med til at optimere din sikkerhed – og som er livsnødvendige i bilen, når det kommer til tech-gadgets.

Hvis du bruger meget af din tid i bilen eller gerne vil sikre dig, at du har udstyret i orden, så har vi nogle gadgets, som du helt sikkert bliver helt vild med. Optimer din bil gadets med dash cam, car chargers, powerbanks og mobilholdere, for at undgå at mangle noget.

Optimér din sikkerhed med et bilkamera

Dash cam eller bilkamera er til dig, der gerne vil optage din bilkørsel. Så kan du altid se tilbage på din kørsel og sikre beviser på din kørsel, hvis uheldet skulle være ude. Dash cam er lovlige i Danmark, og de anvendes til at opnå en ekstra sikkerhed i trafikken. Kameraet placeres i forruden for at få den optimale kameravinkel – uden at det hindrer dit udsyn, og ledningen må heller ikke være i vejen for dig. Står du midt i en forsikringsag, kan du bruge optagelser (hvis optagelserne overholder loven) til at dokumentere skaber og uheld.

Dash cam findes i forskellige prisklasser og med forskellig features. Nogle filmer både foran og bagud. VAVA Dash kan filme op til 360 grader, og optager dermed hele din kørsel. Dette avanceret, smarte bilkamera er let at betjene. 

VAVA Dash Cam er designet i et unikt, enkelt og stilrent design. Strømkablet skjuler sig diskret under gummi- / siliciumbeskyttelsesmargenen på forruden, og du bliver fri for irriterende ledninger, der er i vejen. 

Fordele ved VAVA Dash Cam:

VAVA Dash Cam har nogle helt utrolige funktioner. Se bare her:
✅ Indbygget wifi til hurtig deling af billeder og film til din mobil
✅ Har et spektakulær nightvision optagelse
✅ Indbygget GPS
✅ Filmer med 1080p, 60 fps og i en utrolig vidvinkel på 155 grader og så har det desuden en helt spektakulær night vision optagelse.
✅ Indbygget G-sensor til automatisk at gemme uventet påvirkning, hvis nogen rammer din bil mens den er parket

Det får du også med:

  • Kan filme 360 grader og kan optage både udenfor og inde i bilen
  • Kan placeres bagerest eller forrest i bilen
  • Har sin egen powerbank oplader, der muliggør automatisk ino-parkeringsfunktion, når du slukker for bilens motor (i modsætning til andre bilkameraer, der kræver, at brugerne manuelt tænder for en sådan funktion)
  • Kommer med en højspecificeret hardware og innovativ software
  • Kan parres med en eller flere enheder med en enhed
  • Leveres med en komplet mobilapp

Sørg for at din smartphone aldrig løber tør for batteri

Vi bruger vores smartphone hele tiden. Til at ringe fra, besvare e-mails og bruge som GPS. Det er derfor yderst vigtigt at vores ‘bedste ven’ er opladet, så den er klar til brug. To måder du kan sikre at din smartphone får strøm er via en car charger og en powerbank.

En car charger eller en biloplader er helt klart et af de ultimate must til bilen. Det er næsten lige gyldigt om du er lidt eller meget på farten. Men sørg for at din smartphone aldrig løber tør for batteri igen med en car charger. På den måde sikrer du også at du kan tilslutte en eller flere enheder til strøm og blive ladt op imens du alligevel sidder tiden i bilen.

Powerbanken har forskellige typer car chargers, som dækker forskellige behov. Vi har opladere både til smartphones og tablets. Hvis du har en USB-C enhed (f.eks. nyere MacBook) og har brug for et USB-C output, kan du også finde opladere, der kan hjælpe dig med dette. 

En måde du også kan sørge for batteri til din smartphone er, ved at få fingrene i en powerbank. Skulle ud af den ene eller anden grund ikke have mulighed for at oplade din smartphone, er det altid godt at have en powerbank ved hånden.

Her hos Powerbanken.dk har vi sjovt nok et stort udvalg af powerbanks. Det er ikke ligemeget, hvilken powerbank du bruger, for vi har alle forskellige smartphones og forskellige behov, som powerbanken skal opfylde. Brows rundt i vores udvalg af powerbanks, og find den powerbank, som dækker dine behov og ønsker.

Hold styr på din smartphone

Det skal være slut med at din smartphone flyder rundt eller bliver væk i bilen. Det er både irriterende og forstyrrende, hvis telefonen ringer, og du ikke ved hvor den er. Hvis du bruger din smartphone som GPS, mens du kører, er det vigtigt at den er placeret, så du kan se skærmen, men den skal naturligvis også placeres, så den ikke tager fokus fra vejen. Den bedste måde er at anskaffe en mobilholder til at holde styr på din smartphone. 

Du kan se to af vores mobilholdere herunder. Fælles for disse er, at de er trådsløse og lader din smartphone op uden trælse ledninger.

Der er ikke noget så træls som kabler, der går i stykker lige efter man har taget dem i brug.
Står du og mangler et kabel til at forbinde din smartphone med car chargers.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Powerbank til MacBook og bærbar computer
Næste indlæg
Anker – når kun det bedste er godt nok
Menu