Sommerferie 2023 – elektronik og udstyr til ferien

Sommeren 2023 nærmer sig, og for mange mennesker betyder det ferie, sol og festivaler. Med det kommer også muligheden for at få mest muligt ud af ens elektronik ved hjælp af forskellige typer af tilbehør. Konklusionen er, at elektronik tilbehør såsom powerbanks, solcellepaneler, højtalere, pandelamper, carchargers og bilstartere kan bidrage til en uforglemmelig sommerferie. Gennem at have disse simple enheder med, er du sikret en nem og behagelig ferie uden bekymringer omkring strøm og batteridræn.

Husk også sikkerheden, hvis du og din familie skal ud og rejse i flere dage eller uger. Læs mere om overvågning længere ned.

Hold strøm på farten eller i campen med en powerbank

En essentiel ting at have med på ferien er en powerbank, som kan hjælpe dig med at oplade din smartphone, tablet, action kamera, højttaler eller andre enheder, når du er væk fra en strømkilde. En særlig type af powerbank med solcellepaneler kan også være en enestående valgmulighed. Disse er designet til at lade op ved hjælp af solen, hvilket gør det til en miljøvenlig løsning, og nogle af dem er også vandtætte og holdbare, hvilket gør dem perfekte til strandture eller vandreture i naturen.

Skal du eller i på festival – måske er i en stor gruppe?

På festivaler kan det også være en smart idé at medbringe en power station eller powerbank, så du altid har muligheden for at oplade dine enheder. Hvis i er en stor camp, så kan i eksempelvis gå sammen om at købe en power station – så har i strøm til højtalere, mobiler og diverse.

Bilferie?

Hvis du planlægger en bilferie, er der flere enheder, som kan gøre din ferie endnu bedre. En carcharger er en simpel enhed, som giver dig muligheden for at oplade dine enheder i bilen. Derudover kan en powerbank med indbygget jumpstarter også være en praktisk idé at medbringe i tilfælde af, at dit bilbatteri skulle dø på vejen.
Det kan også være du skal have fat i en mobilholder til bil, så du let kan navigere rundt uden at skulle fumle med mobilen. Det øger din egen og andres sikkerhed i trafikken.

Hold din drikke og madvarer kolde eller endda frosne – eller hvad med at lave isterninger on-the-go?
Tjek EcoFlow Glacier – en køle- og fryseboks og isterninger-laver i én maskine.

Spil op til fest eller rejs med sød musik i ørene

Hvad med at tilføje endnu mere glæde til dine sommerdage med trådløse højtalere eller høretelefoner.
Det kan bruges på stranden, i haven, på campingturen eller hvor som helst, hvor du ønsker en livlig stemning.
Med trådløse højtalere, kan du afspille din musik fra din smartphone eller tablet uden at skulle gå på kompromis med lydkvalitet.
Du behøver ikke længere at slæbe rundt på store og tunge højtalere, da trådløse højtalere er lette og nemme at have med på farten. De er også perfekte til en udendørs fest, da de er vandtætte og kan modstå støv og stød.

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af trådløse højtalere hos de os. Der er mange forskellige størrelser, modeller og farver at vælge imellem, og priserne varierer også.
Der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Skal du flyve, rejse, sidde i tog eller fx sidde i en larmende lufthavn?

Fordyb dig i din egen verden af musik, podcasts, film og meget mere med et par høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC).
Så slipper du for lufthavnens, flyets, bussens og andre passageres larm. Det kan give en bedre rejseoplevelse.
Tjek resten af vores høretelefoner – vi har et stort udvalg.

Køl dig ned i sommervarmen

Er du typen, der nyder at slappe af indenfor, er det vigtigt at have styr på indeklimaet. Vi har denne smarte ventilator med 3 forskellige styrker, så du ikke smelter i sommervarmen.
Det klassiske design gør, at ventilatoren passer perfekt til både stuen, soveværelset og kontoret. Den kan indstilles i 3 højder, så den kan stå næsten ethvert sted – fx på spisebord, skrivebord, hen mod sofa eller sengen til de varme nætter.

Overvåg dit hjem, mens du er på ferie

Få købt et lækkert overvågningssystem, så du kan holde øje med hjemmet – selv når du er på den anden side af kloden.
Disse smarte kameraer gør at du kan se, hvad der foregår i og omkring dit hjem fra din mobil, selv når du ligger på Gran Canaria eller er hos svigerforældrene i den anden ende af Danmark. Det kan godt være du har søde og gode naboer der passer på dit hus, men lidt ekstra sikkerhed har aldrig skadet.
Tjek resten af vores produkter indenfor OVERVÅGNING.

Skal du på camping, shelter, overlevelsestur eller bare ud i det fri?

Du kan fx medbringe en pandelampe eller en genopladelig lommelygte.
Det giver dig lys de sene og varme sommeraftener og nætter, og en pandelampe giver muligheden for at bevare handfrihed og alligevel have fuldt syn i mørke områder.

Køb en robotplæneklipper uden kanttråd – EcoFlow Blade er sagen for dig

Orker du ikke at slå det hurtigt voksende græs? Så overvej at investere i en robotplæneklipper. EcoFlow Blade er uden kanttråd, men med indbygget GPS og opsættes via EcoFlow app’en. Den kan huske et areal på op til 3000m2. Dét er noget der batter. Du kan spare mange timer ved at investere i sådan robotplæneklipper – det kan bruges på andre, måske federe ting. Og så er designet bare liiiidt federe end de traditionelle robotplæneklippere.

Jeg ønsker dig en rigtig god sommer

Jeg håber du fandt inspiration i vores blogindlæg.
Mange varme sommerhilsner
Tobias fra powerbanken.dk

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Hvad er de bedste sælgende powerbanks i 2023?
Næste indlæg
Lippa – værdi for pengene
Menu