Din egen hjemmebiograf på kun 2 minutter

Ser du jævnligt Netflix, du? Og har du en fri væg derhjemme, der nemt kunne fungere som lærred? Så er det her helt sikkert noget for dig!

Drømmer du om at kunne se film i biografkvalitet, når du har lyst, og hvor du har lyst? Projektorerne fra Nebula er en helt ny generation af projektorer, der gør det muligt for dig at opleve film i biografkvalitet, uanset hvor du er. Projekterne har indbyggede højtaler og batteri, og takket være den lille, kompakte størrelse er den nem at have med rundt.

Du får med andre ord din helt egen lommebiograf med alt samlet i en pakke, du kan have med dig hvor som helst. Det eneste, du skal bruge, er en væg eller et lærred, en smartphone – og et godt sted at sidde!

Tiden, der hørte klodsede, store projektorer og besværlige lærreder til, er ovre. Hvis du tidligere har tænkt over at lave din egen lille hjemmebiograf, er du sikkert blevet skræmt over hvor klodset og besværligt det har måtte være. Frem med den store projekter, et virvar af kabler for at få strøm, bøvle med det store lærred og til sidst finde ud af at lyden er helt elendigt.

Sådan er det heldigvis ikke længere! 🙌

Med en Nebula Projektor kan du opsætte din egen hjemmebiograf på 2 minutter – uanset om det er der hjemme eller på farten. Du skal hverken tænke på kabler, lyd eller tilslutning af computer. Det hele er trådløst og du streamer direkte fra mobilen*.

Nebula er en af verdens mindste og smarteste bærbare projektorer! Perfekt til både privat brug og til brug i erhvervsmæssigt sammenhæng. Stream problemfrit dit indhold fra din smartphone eller laptop op i imponerende størrelser.

✅ Knivskarp billedkvalitet i HD
✅ Flot og stilrent design
✅ Trådløs og på batterier
✅ Nem at have med på farten
✅ Lyd i god kvalitet

Men hvorfor kun tage vores ord på, at produkterne fra er den absolut nemmeste og bedste hjemmebiograf du kan få? Der findes en lang række objektive, uafhængig anmeldelser. Se f.eks. denne anmeldelse på YouTube, hvor de går igennem alle funktionerne og fordelene ved en Nebula Mars II projekter.

Anmeldelse af Nebula Mars II

*Nogle apps kan ikke streames direkte fra din telefon, f.eks. HBO og TV2 Play. Læs mere under produktet eller kontakt os for hjælp.

Find en direkte sammenligning mellem de forskellige projekter lige herunder.

Nebula Capsule, Mars and Apollo comparison
Nebula Capsule, Mars and Apollo comparison

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Opladning af mobiltelefon på kun få minutter
Næste indlæg
Guide: Undgå at din telefon går kold, når temperaturen falder
Menu