GreyLime

Det danske brand GreyLime er vi her hos Powerbanken ret vilde med. De leverer produkter i en høj klasse, de tænker innovativt og tænker samtidig på miljøet. Og det bifalder vi. Derfor har vi skrevet dette blogindlæg, så du kan se, hvorfor GreyLime er brandet for dig, hvis du er klimabevidst, men stadig ønsker produkter i høj kvalitet. 

Plant et træ med GreyLimes produkter

Udover at være nytænkende, nyskabende og nysgerrige på nye trends og teknikker inden for tech-verden, stræber GreyLime sig også mod at skabe en bedre grøn hverdag. Elektronik er ikke ‘bio’ venligt. Derfor vil GreyLime skabe balance og er blevet partner med den internationale non-profit miljøorganisation, Trees for the Future. Det betyder, at hver gang du køber et produkt hos GreyLime, planter de et træ. Et træ, der ikke kun gavner klimaet, men også gør at afrikanske småbønder får et bedre liv. Trees for the Future uddanner småbønder verden over i at revitalisere deres jorde og langsigtede dyrkningsmetoder, der giver dem indtægt og gør dem mindre sårbare overfor klimaforandringer. 

Brug elektronik med en grøn samvittighed

I kampen mod en grønnere hverdag har GreyLime udviklet bionedbrydelige smartphones covers. Coveret giver din smartphone den optimale beskyttelse og passer samtidig på naturen.

Disse miljøvenlige covers er lavet i 100 procent bionedbrydelige materialer, så du kan være helt sikker på, du ikke er med til at bidrage til unødig plastproduktion. Coveret betegnes som et “softcover” og er både fleksibelt og nemt at montere på din smartphone. 

GreyLime har 5 forskellige naturlige farver, du kan vælge mellem og du kan få de flotte og miljøvenlige cover til både iPhone og Android. 

En opgradering af den prisvindende powerbank, Power Stone

Hvis du ikke allerede har hørt om GreyLimes innovative powerbanks, er det på tide. Deres prisvindende Power Stone har vundet flere priser og har været en af de bedstsælgende powerbanks i herhjemme i flere år. 

GreyLime Power Stone har 2 outputs til opladning af telefon og andet udstyr som fx tablet eller kamera. Det højtydende batteri prosterer imponerende 10.400 mAh, som er nok til at oplade en smartphone 4 gange.

GreyLime Power Stone 5.200 mAh powerbank, Black

Power Stone er minimalistisk og lækker, men powerbanken er nu blevet opdateret på både udseende og kapacitet. Den nye Power Stone II har USB-C PD og QC 3.0 kompatibilitet, og er det perfekte tilbehør til festivaller eller lange dage på farten. Du får ‘good to go’ med det, der svarer til fire gange en normal opladning, så du kan altså surfe løs uden at skulle tænke på stikkontakter og besværlige opladninger. 

En ny opdatering kræver også en lækker make-over, og Power Stone II 10400 mAh fås i fire flotte, naturlige farver. Designet er tro mod GreyLimes identitet, og powerbanken er stilren med et lækkert twist.

Stilren og legende tilgang til tech

Vil du gerne have en powerbank, der skiller sig ud i mængden? Eller skal børnene have en deres egen powerbank? Så har GreyLime den perfekte powerbank liggende. GreyLime Power Owl II er ikke blot sød at se på, men har masser af råstyrke til dit elektronik. Med 7800 mAh kan du oplade din smartphone op til 3 gange, og du kan også oplade andre elektroniske devices, som fx høretelefoner eller børnenes tablet.

GreyLimes tilgang til tech er anderledes og innovativ. Med rødder dybt forankret i skandinavisk, stilrent design og naturen, skiller deres produkter sig ud, ved at have en legende tilgang til tech. Deres nyskabende design anno 2020 er lækkert og en flot opgraderet pakke af, hvad de tidligere har præsenteret. Vi kan ikke vente med at se, hvad de finder på næste gang. 


Sharing is caring:

Forrige indlæg
Værnemidler: Powerbanken passer på dig
Næste indlæg
Eufy Security – Smart alarm- og overvågningssystem til hjemmet
Menu