Jyllands-Posten giver Power Stone fra GreyLime 5/6 stjerner

Redaktør John G. fra meremobil.dk har endnu en gang testet markedets bedste power banks. Denne gang i samarbejde med Jyllands-Posten, der har indhentet de bedste power banks fra de store elektronikkæder Humac, Proshop og Power.

Johns test bærer præg af et høj fokus på den energiudnyttelse som den enkelte power bank er i stand til. Som de fleste ved, så er der i power banks et energitab, hvilket vil sige, at man ikke kan overføre eksempelvis 1000 mAh i en power bank direkte til en smartphone på 1000 mAh. I testen svinger produkter fra 55-77% i energiudnyttelse.

power banks mosaik - jyllands-posten test

GreyLimes Power Stone lander tæt på vores egen test og har med en energiudnyttelse på 66% nok til at kunne lade en iPhone 6 op hele 4 gange. I vores egne interne test ligger energiudnyttelsen af power banken på lige over 70%., hvor testvinderen og runner up i denne test måles til 77% og 70%.

Som nævnt i starten, fokuseres der i testen af de forskellige power banks, udelukkende på energiudnyttelse. Det er værd at bemærke at testvinderen og runner op er hele 43% dyrere end vores GreyLime Power Stone, der koster 349 kr. Vi er derfor overbevist om, at hvis der var målt på flere parametre i testen, havde det højst sandssynligt lignet endnu en kåring som testvinder til GreyLimes Power Stone.

Selvom Power Stone denne gang ikke vandt, men stadig scorer flotte 5 ud af 6 stjerner, så er vi glade for de test, der bliver foretaget af John G. Han går utroligt grundigt til værks med de forskellige power banks og tester om de specifikationer som leverandørerne angiver, nu også er korrekte. Han er særligt meget fokuseret på at komme de misforståelser til livs, hvor mange tror, at power banks har en energiudnyttelse på 100%. En ting som vi desværre ser flere virksomheder udnytte.

Læs hele John G.’s test i Jyllands-Posten her. Desværre kan artiklen kun læses af abonnenter, men du kan oprette en bruger og få den første måned gratis.

UPDATE: Du kan også læse en stor powerbank test 2018 hos datalife, der har kåret GreyLime Power Stone 10.400 mAh som vinder blandt konkurrerende 10.000 mAh powerbanks.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
FDIH E-handelspris 2016 går til…
Næste indlæg
Hvad er en power bank?
Menu