Power bank iPhone

Hvilken power bank passer til iPhone? Den sætning hører vi nu og da. Faktisk er det sådan, at det ikke er power banken, der afgører muligheden for at oplade iPhone – det er derimod stikket. Smartphones har forskellige stik afhængig af, om der er tale om f.eks. Samsung eller Apples iPhone. I denne lille artikel vil vi kort gennemgå de afgørende parametre for, om power banken kan oplade sig iPhone.
På Gemius liste over alle styresystemer, der besøgte de danske websider, har iOS gentagne gane givet Windows baghjul, og med en markedsandel på over 40% er det slet ikke så underligt, at det oftest er iPhone vores power banks bliver koblet sammen med.

Ladestik til iPhone

Med mindre du sidder med en iPhone 4S eller ældre, skal du benytte det såkaldte lightning-kabel til at lade din iPhone med – det gælder osgå, når du ønsker at lade den med en power bank. USB-delen af stikkel kobles til power banken’s 1 Ampere udgang og selve lightning-delen skal som sædvanlig kobles til din iPhone.

Er du derimod ikke ejer af en iPhone 5, 6 eller 7-serie, men en 4 eller 4S (eller endda en 3GS) ja, så skal du benytte det gode gamle 30 pin kabel.

Micro USB følger med til din power bank

I selve pakken, når du køber en power bank hos powerbanken.dk, følger der allerede et Micro USB kabel med. Dette skal bruges til at lade selve power banken. Stikket er det samme, som du også lader f.eks. din samsung smartphone med, og kan derfor også anvendes som sådan. Vi anbefaler dog, at du anvender dit eget stik til opladning af din Samsung smartphone, og kun anvender det medfølgende Micro USB kabel til ladning af din power bank.

Den rigtige power bank til din iPhone

Det kan altså ikke siges, hvilken power bank, der passer bedst til din iPhone – der er nærmere tale om, hvilken power bank, der passer bedst til dig. Hos powerbanken.dk har vi power banks i alle designs, styrker og til alle anvendeligheder. Du kan se hele udvalget her.

De mest populære power banks til iPhones

Men hvilken power bank, er så dan mest populære til iPhones brugeren? Det får du svaret på her. Vi har forsøgt at lagre noget til enhver smag, men uanset hvordan man vender og drejer det, vil der altid være en favorit. Ikke så underligt er det da også de 3 testvindende power banks, power stone fra greylime, der løber med guld, sølv og bronze. Du kan se den mest populære power stone her.

Power Stones power bank - alle farver

Ud over power stone, som iPhone brugerne uofficielt har kåret til den bedste power bank til iPhone, følger 2 andre modeller lige i hælene på dem. Der er tale om den populære Power Owl og Power Tough, ligeledes fra GreyLime.

Vi håber i er bleve klogere på, hvilke power banks, der passer til iPhone, hvilket kabel du bør anvende, samt hvilken model du bare må eje som din næste power bank.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Hvad er en power bank?
Næste indlæg
Billig power bank
Menu