Bedst sælgende powerbanks 2020

Bedst sælgende powerbanks 2020

2020 har på mange måder været et anderledes år, som vi aldrig glemmer. Det blev året, hvor den danske natur kom i fokus i højere grad end førhen. Camping, ø-hop, vandreture og løbeture bidrog til en stigende udendørs aktivitet. Disse udendørs aktiviteter og resten af Coronaens udfordringer gjorde også at vi i højere grad skulle være tilgængelige online; på telefonmøder, præsentationer over Teams eller FaceTime-samtaler med bedste. Det stiller store krav til vores smartphone, som er vores livlinje til resten af verden, når vi sidder isoleret derhjemme.

For at være online hele tiden skal vi have strøm på vores smartphone. Og hvis du også er træt af at oplade din smartphone inden du skal ud eller stikkontakten er for langt væk, så kan det være, at en powerbank er løsningen. Powerbanks giver din smartphone – og bærbar computer – ekstra liv, når de har brug for det. Du kan tage powerbanken med på dig på farten, i din lomme, i din taske eller i hånden.

En powerbank kan helt sikkert blive din nye bedste ven. Mange powerbanks har i hvert fald fået nye hjem i 2020, hvor det gjaldt om at holde liv i de elektroniske enheder.

Vi har kigget på, hvilke powerbanks der har solgt bedst i 2020. Vores købs- og forbrugsvaner afspejler i høj grad også corona-årets nye udfordringer. Tjek vores liste ud for at få inspiration til din nye powerbank, som kan holde til både vandreture, det danske vejr og som er super smart at tage med på farten.

Find de bedst sælgende powerbanks

Er du på jagt efter din første powerbank? Eller mangler du en god gaveidé?  For er du træt af, at mangle strøm, når du skal ud af døren eller skal være tvunget til, at oplade smartphonen i en stikkontakt langt fra sofaen? Så kan du hente inspiration på vores liste over de bedst sælgende powerbanks for 2020.

1. RAVPower Extreme 10050 mAh, waterproof/dustproof

Den bedstsælgende powerbank i 2020 er fra RAVPower. Denne smarte powerbank er bygget specifikt til udendørs brug. Dermed er den sikret mod vand, støv og stød. Set i lyset af hvilket anderledes år 2020 har været, er vi ikke overrasket over, at danskerne har kastet deres kærlighed over denne powerbank, som sikkert kan tages med på stranden, på cykelture eller lange gåture i alt slags vejr. Det er den mest optimale powerbank til udendørsaktiviteter og den kan oplade din smartphone omkring 4. gange.

2. GreyLime Power Stone II 10.400 mAh, Grøn

På en flot andenplads kommer GreyLimes nye Power Stone II. GreyLimes populære Power Stone I fik en ordentlig opgradering i 2020, og det har danskerne været vilde med. Powerbanken har fået et flot design, der symboliserer den nye retning for GreyLime. Nemlig bedre teknik med grønnere samvittighed. Powerbanken holder oplader hurtigere og har op til 4 opladning i selv. Derudover planter GreyLime et træ, hver gang et af deres produkter bliver købt.

3. Anker PowerCore Select 2-port 20.000 mAh, sort

Tredjepladsen bliver indtaget af PowerCore fra Anker. Den kraftfulde powerbank, kommer i et lækkert, kompakt design som du nemt kan have med på farten. Den er udstyret med Ankers Power IQ teknologi, der sikrer dig lynhurtig opladning. For at du kan være tryg ved din opladning, har powerbanken Ankers MultiProtect system, så du får en sikker opladning. Noget af det fedeste ved PowerCore er, at du også kan oplade mere end én enhed på samme. 

The rest of the best 2020

Nu har du set top 3 af de mest solgte produkter i 2020. Herunder kommer resten af de bedst solgte powerbanks.

Hvad er en powerbank?

En powerbank er en enhed som leverer strøm til din smartphone, tablet, højtaler, controllers eller andre elektroniske enheder, som har behov for strøm. Du kan se det som en ekstern enhed eller et ekstra batteri, der er mobil og som du kan have med dig rundt. Du skal derfor ikke være afhængig af om der er en stikkontakt du kan bruge, eller om stikkontakten er tæt nok på dig. Powerbanken kan du have lige ved hånden.  

En powerbank består af forskellige batterier, der er specialdesignet så de kan sikre et stabilt flow af strøm. For at holde batterierne samlet og sikre dem mod slag og slid, placeres de i en form for kasse. Med USB, Mikro USB eller USB-C åbning kan du få strøm fra batterierne – og også tilføre strøm. 

Vil du gerne lære mere om hvad en powerbank er? Dette blogindlæg kan måske hjælpe dig. Her guider vi dig bl.a. gennem sikkerhed, mAh og hvor mange mAh der skal til for at give en fuld opladning.

Hvorfor er en powerbank nødvendig?

Som vi er kommet ind på tidligere, har vores smartphone brug for strøm for at overleve en hel dag. Især hvis vi bruger den ofte. 

Men en powerbank er (nu) ikke kun egnet til din smartphone. De fleste kan oplade på tværs af dine elektroniske enheder, eksempelvis din smartphone, tablet, høretelefoner og højttalere. Nogle powerbanks kan endda oplade controllers og bærbare computere. 

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Få opsat det perfekte hjemmekontor
Næste indlæg
De bedste powerbanks
Menu