få_opsat_det_perfekte_hjemmekontor

Få opsat det perfekte hjemmekontor

En ting er, at svare på mails i sofaen eller acceptere mødebookinger ved køkkenbordet. En anden ting er, at sidde foran computeren en hel arbejdsdag derhjemme. Det kan være hårdt for kroppen og demotiverende for humøret ikke at have en arbejdsplads med de rette arbejdsmidler omkring sig . Derfor er det vigtigt, at du har de bedste forudsætninger for at kunne arbejde komfortabelt og effektivt derhjemme. Uanset om du har dit eget kontor, sidder ved et skrivebord i stuen eller arbejder ved spisebordet, så er der få ting, der kan være med til at optimere din arbejdsdag. Det gælder om at skabe de bedste rammer for dig og dit arbejde derhjemme, og det hjælper dette blogindlæg dig med. Læs med og få de bedste tips til, hvordan du kan optimere hjemmekontoret

Webcam til digitale møder

Online møder er eksploderet gevaldigt og derfor er et godt webcam blevet et uundgåeligt. De mange hjemmearbejdsdage og digitale møder på Teams, Skype og Zoom stiller høje krav til en god forbindelse, så du kan komme tydeligt igennem til kollegaer, kunder, samarbejdspartnere eller studiegruppen.

Der findes et utal af webcam løsninger, men der stor forskel på kvalitet, pris og levetid. Det er individuelt, hvilke krav der stilles til et webcam. Derfor har Powerbanken også forskellige webcams, som dækker forskellige behov. 

Lille og kompakt webcam

Good Office Webcam sikrer, at du kan holde online møder med dine kolleger eller studiekammerater i god kvalitet. Dette minimalistiske webcam er så lille og kompakt at det ikke kommer til at irritere dit blik, når du ikke bruger det. Med en clip er det nemt at placere på din skærm og skifte vinkel alt efter behov. Der er indbygget mikrofon i webcamet, hvilket sikrer en god lyd. 

Dansk webcam i topklasse

Dette super lækre webcam er designet og produceret af danske ProXtend. I samarbejde med slutbrugeren har de udviklet et flot webcam, som leverer høj lyd- og billedkvalitet i et lækkert design. Du får bl.a. 2592 x 1520 pixel, en indbygget mikrofon samt indbygget lyd. Derudover får ud et Anti-Spy cover med, der passer til webcamet. ProXtend tilbyder imponerende 84 måneder garanti på deres produkter. Det er en garanti, der sikrer dig produkter og service i topklasse.

Webcam med full HD

Dette lækre webcam har en utrolig god opløsning. Ønsker du at skabe et godt digitalt indtryk, er dette webcamet der imødekommer alle dine behov. Det sikrer flydende Full HD @ 30Hz video med automatisk lysregulering og har en utrolig synsvinkel på 75° med 4K sensor og glaslinse. Derudover har den en lydreducerende mikrofon, der sikrer at din modtager får en klar og naturlig lyd.

Tastatur

Når du sidder i hjemmekontoret og arbejder er det rart at have et godt keypad/tastatur at skrive på. Et godt tastatur gør at du kan arbejde mere effektivt og får en bedre holdning end hvis du er tvunget til at bruge din bærbars tastatur en hel dag. 

Elegant tastatur

Satechi er kendte for at lave stilrene og elegante produkter. Deres tastatur hører også ind under denne luksuriøse kategori, hvor kvalitet og æstetik går hånd-i-hånd. Tasterne er behagelige for fingrene og de reagerer super hurtigt, mens du taster.

Trådløst tastatur

Er du træt af ledninger, så bør du få et trådløst tastatur. Det giver dig mindre rod og mere plads på skrivebordet. Dette lækre tastatur fra Satechi er lavet i stilrent design, der passer ind i Apples lækre design univers. Tastaturet har selvfølgelig både Æ, Ø og Å samt numeriske taster. Derudover kan det tilsluttes op til 3 enheder på samme tid. Det sikrer din effektivitet.

Computer standere

Twelve-South-Curve-computer-stand

En computer stander er særlig god for dig, der ikke sidder ved et hæve sænkebord, da du alligevel kan få den bærbar op i en ideel højde. Men denne stand fra Satechi har flere funktionerne gemt i sig. 

Computer stander giver bedre udsyn til din bærbar

Vores computer standere er utrolig praktisk. Den er god for din krop og holdning, da den flytter din bærbar væk fra en position, hvor du skal kigge ned på skærmen. Skærmen kommer mere i øjenhøjde, og det giver en langt bedre holdning i ryggen. Det bliver mere behageligt for dig, at skulle sidde flere timer i træk og arbejde på computeren. Du kan justere computer standen, så den får samme højde som din ekstra skærm. Det giver et bedre flow, når du arbejder og har brug for flere skærme på samme tid. Derudover kan computer standeren hjælpe dig med at holde dit skrivebord mere ryddeligt eller give plads til flere ting på bordet fordi computeren bliver løftet op fra bordet.

Computer stander til bærbar og skærm

Satechis Aluminums Slim Monitor Stand giver dig også mulighed for at gemme tastatur og mus væk, når computeren er slukket. Standeren kan bruges både til at placere en ekstern computerskærm på eller bruge til din bærbar. 

Computer stander med ekstra opbevaring

Mangler du plads på skrivebordet? Så er denne flotte Twelve South HiRise Pro stander løsningen på dine bønner. Du kan gemme earpods, pung, nøgler og mindre ting, du har brug for at holde styr på, men ønsker at gemme af vejen. Standeren kan også justeres i højden så du kan ændre holdningen. 

Høretelefoner og headsæt

Sidder du på hjemmekontoret, mens der er andre hjemme eller måske endda også i samme rum? Et par støjreducerende høretelefoner kan hjælpe dig med at holde fokus. Høretelefoner giver dig en bedre lyd, både når du sidder i online møder, ser videoer eller hører musik fra din computer.

Trådløse høretelefoner med noice cancellation

SoundCore fra Anker kommer i et flot og elegant design der giver krystalklar lyd i bedste kvalitet. Takket være en hybrid active noise cancellation teknologi, der reducerer lavfrekvens lyde med op til 93%. Høretelefonerne er trådløse, hvilket betyder nul ledninger, men en smart touch pad, hvor du hurtigt at justere lydniveau, besvare opkald eller skifte musiknummer.  

Headsæt med mikrofon

ProXtends headset er perfekte til dig, som ofte taler i telefon med andre i løbet af arbejdsdagen. Dette professionelle headset har noice cancelling teknologi, som fjerner baggrundsstøj og en smart mikrofon, der sikrer endnu bedre lyd til modtageren. Headsettet er let og komfortabelt på hovedet, hvilket gør at du sagtens kan have det på i flere timer uden at føle, at din hoved bliver mast. Ønsker du et trådløst headset, så har vi et fra TaoTronics, der har en indbygget AI teknologi, så den frasortere baggrundsstøj og dermed giver dine mødedeltagere en bedre lyd fra dig af.

Mus

En mus er din bedste ven. I stedet for at bruge tuchpaden på din bærbar, kan du arbejde hurtigere og mere effektivt med en ekstern mus i hånden. En trådløs mus fra Satechi reducerer samtidig antallet af besværlige ledninger. Musen er ergonomisk og er kompatibel med med hvilken som helst Windows eller Mac enhed med bluetooth.

Musemåtte

ST-ELMPK_Satechi Eco-Leather Musemåtte, Sort
ST-ELMPK_Satechi Eco-Leather Musemåtte, Sort

En mus uden måtte er ikke så meget værd. En musemåtte gør at du nemt og effektivt kan bevæge musen uden problemer, og sikrer samtidig at hånd ikke skrider. Denne stilsikre musemåtte fra Satechi er lavet af ægte læder og resistent overfor vand. 

Tilslut ekstra porte med Hubs og adapters

En USB-C adapter kan blive din lifesaver. Ikke bare i hjemmekontoret, men også andre steder. Med en multiport kan du nemt tilkoble flere enheder til din bærbar computer. Mange bærbare computere har kun en enkelt HDMI indgang. Det begrænser mulighederne for at tilslutte flere skærme. Derfor er en USB port din redning, da den giver dig mulighed for at tilkoble flere skærme via ekstra HDMI indgange. 

Tranportabel MultiPort

Satechis USB-C MultiPort tilbyder hele 7 ekstra indgange. Det er bliver bl.a. muligt at tilkoble HDMI, USB 3.0 og SD kortlæser. Det smarte er, at du også kan tilslutte kabelforbindelse og sikre et hurtigt og stabilt internet. Det er perfekt steder, hvor der er dårlig internetforbindelse. Multiporten har også den perfekte størrelse til at tage med i lommen, når du skal på farten og bruge den bærbar. 

Effektiv 6-Port Hubs

Arbejder du til daglig ved en computer, skal der efterhånden mere og mere elektronik til, for at opnå den perfekte arbejdsplads. Tastatur, mus, skærm(e), webcam og oplader er blot nogle af de få features der kræver opladning. Så får at du ikke skal have gang i for mange stikkontakter på én gang, kan du anskaffe dig en smart 6-port USB Hub oplader fra RAVPower. 

Nogle gange påvirker det ydeevnen jo flere indgange du har i en oplader. Men ikke ved RAVPowers USB Hubs. Her får du hele 6 USB-A udgange samt 60W output. Det betyder at du uden tøven kan tilkoble alle de ledninger og opladere, som du har behov for i denne Hubs uden at effektiviteten falder. 

Kabler

Skal du tilkoble din bærbar eller computer en ekstern skærm, så er et holdbart HDMI kabel i høj kvalitet en nødvendighed. Et HDMI kabel er ikke mere kun begrænset til at skabe forbindelse mellem computer og skærme, men disse nye modeller kan også bruges til andre enheder som smartphones og tablets, hvis de har USB-C indgang. 

Kabel til MacBook og iMac

Choetech USB-C kabel har 4K opløsning ved 60Hz. Det betyder at du får et krystalklart billedet, hvilket du kan takke den utrolig høje opløsning og den hurtige opdateringsfrekvens. Kablet virker til forskellige MacBooks og iMacs.

2 Meter langt kabel

Det flotte kabel fra ALOGIC har et stilrent og enkelt design. Med en længde på 2 meter behøver du ikke lade dig begrænse af placering. Kablet gør det muligt at understøtte 4K opløsning, så online møder, arbejdsopgaver, billeder og videoer står helt klart og tydeligt. Derudover er kablet lavet i silikone, hvilket gør det utrolig hårdfør og slidstærkt. 

3 Meter langt kabel

Er 2 meter ikke langt nok til dig? Så kunne et USB-C kabel på 3 meter måske stille dig tilfreds? ALOGIC går ikke ned på kvaliet. Derfor er dette kabel designet i et lækkert materiale, der gør det både let, holdbart og nemt passer ind i ethvert hjemmekontor Selvom kablet er 3 meter langt er det designet til at kunne udholde ekstra store belastninger, hvilket giver det ekstra lang levetid. 

Trådløs oplader til smartphone

En oplader er et must. Men en trådløs oplader gør det hele let nemmere. For at oplade din smartphone skal du placere den ovenpå den sorte opladningsplade. Du slipper for irriterende kabler, og får lynhurtig og effektiv opladning teknologi fra brands som Anker, GP Batteries og RAVPower

Obs! Husk at tjekke om din smartphone kan opladning via trådløs opladning.

Styrk dit hjemmekontor

Satechi Slim USB-C MultiPort m. Ethernet, sølv - mange indgange
Satechi Slim USB-C MultiPort m. Ethernet, sølv – mange indgange

Det er vigtigt at du har de bedste rammer, når du sidder på dit hjemmekontor. Det er de små ting, der kan gøre at du får en bedre arbejdsdag. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at være mere effektiv, forbinde dine digitale eller hjælpe til en fleksibel arbejdsstilling – alt sammen med henblik på at give dig, de bedste forudsætninger for at kunne arbejde uforstyrret og komfortabelt en hel dag derhjemme.

Sharing is caring:

Forrige indlæg
Find det rigtige cover til din iPhone 12
Næste indlæg
Bedst sælgende powerbanks 2020
Menu